Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mm i ja smo sinoc isli u kino da gledamo film.Nije los,ok je.Meni koja sam procitala sve knjige ima mnogo propusta i sama rijec knjiga je detqljnije opisano.Mm koji nije citao knjigu,ja sam mu nesto pricala,super je film. Sve u svemu nije los koliko su pljuvali o filmu.
Jel trebam i o njoj pricati? Slatka je.
slusam na rtl veceras kako je porasla prodaja po sexy shopovima ..hahahhaha ..kaze prodavac da se trazi sve bukvalno sto je prikazano u filmu...posebno kupuju stariji parovi ps:a seka mi radi u biblioteci imaju par tih knjiga..kaze tolika je potraznja da prave spisak cekanja..hahahahahhaha...procitala jedna pa dala tetki...tetka drugarici a drugarica strini
Filmski hit "Pedeset nijansi sive" osvojio je Zlatnu malinu, nagradu koja se dodjeljuje najgorim filmskim ostvarenjima u prošloj godini, saopćeno je na ceremoniji u Los Angelesu.
Filmski hit "Pedeset nijansi sive" osvojio je Zlatnu malinu, nagradu koja se dodjeljuje najgorim filmskim ostvarenjima u prošloj godini, saopćeno je na ceremoniji u Los Angelesu.
ah
Film je bezze, iskreno, il smo mi previše očekivali od izvora glumaca, koji je bio totalni promašaj, ili je do činjenice da smo knjigu doživjeli svako na svoj način, ali je daleko od toga kako je prezentovano filmom.
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
nisam imala želju za filmom jer glumac ne ispunjava moju viziju Sivog ...ovaj isto kao ruski fudbaler...vjerovatno sam o tome kukumakala na temi ranije
Aaaaa jeste grozne Meni film nije los (ni prvi ni drugi dio), malo sapunjav ali relaksirajuci I super su mi njih dvoje za ove uloge, on mi je super a ona je pravo slatka, njezna...ima nesto misticno u njoj.