Hannica -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.11.2014 18:54:18)
|
IZVORNA PORUKA: maglaj_mum ja sam je procitala danas i da vam pravo kazem bas sam razocarana...e znam zasto se ljudi toliko loze na nju... Realno patetika pomjesana sa ponekom sadomazo scenom...nikakva razlika od hiljade drugih ljubica... [sm=smiley13.gif] Ja, majka, supruga, domacica, profesorica, zena odgovorno tvrdim da sve mi svedemo svoj sexualni zivot u zadnjih mjesec dana na papir sva zavodjenja predigre, sve poze i vrhunce da bi pedeset nijansi bile samo "Zgode segrta hlapica"...Pa jbg ona Stilovka napravila dramu sto ju je par puta lupio po guzi...[sm=zmeden.gif] Mene moj lupa "otkle" god stigne pa nepravim teatar sto bridi...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Moja curica neki dan , sjede svekar i svekrva ja uzimala nesto s poda, a ona mene lupi sa zada kaze vako babo mamu stalno. OOooo Boze. [sm=jezicek.gif] Ma ni slično, gdje ćeš porediti to usputno pljeskanje po guzi s ovim iz knjige, prebaci te preko nogu pa mlati, još da brojim. [sm=zz_eek.png][sm=zz_eek.png]
|
|
|
|