RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

Mya_81 RR -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (15.10.2013 17:25:21)

IZVORNA PORUKA: minja_

Cuh da je Jamie Dornan novi Sivi, frrrrrr, model za Calvin Klein donje rublje, znaciiii definitivno ima "spremu" [sm=smiley36.gif]

Ne mogu da vidim nijedan razlog sto Bomer nije Sivi, osim da mu je mali, kako vec ide po LB teoriji[sm=smiley36.gif]

Ovog sam sad izguglala i ne svidja mi se [sm=smiley36.gif] Mislim, tijelo mu je na mjestu [sm=smiley36.gif] ali neka sladunjava faca, nie to gospon sivi ne ne [sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (15.10.2013 17:54:12)

Mada ja ne bih imala nista protiv ozbiljne doslovne ekranizacije sa eksplicitnim scenama i vrhunskom produkcijom [sm=jezicek.gif]

hahahaha
"i tata bi sine" [sm=jezicek.gif]

Visnja RR -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (15.10.2013 18:00:27)

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Cuh da je Jamie Dornan novi Sivi, frrrrrr, model za Calvin Klein donje rublje, znaciiii definitivno ima "spremu" [sm=smiley36.gif]

Ne mogu da vidim nijedan razlog sto Bomer nije Sivi, osim da mu je mali, kako vec ide po LB teoriji[sm=smiley36.gif]

Ovog sam sad izguglala i ne svidja mi se [sm=smiley36.gif] Mislim, tijelo mu je na mjestu [sm=smiley36.gif] ali neka sladunjava faca, nie to gospon sivi ne ne [sm=smiley36.gif]

slažem se...

pored toga što mora biti lijep, zgodan, treba biti prefinjen na kvaran način (ili sam ovo trbal obrnuto napisati)[sm=smiley36.gif]... da mu iz očiju viri i dječak i žigolo i najnježniji i najvatreniji i najperverzniji ljubavnik.. itd...
ah oh uh....
ma onaj M.B. / gej mi je vizuelno savrsen... a mog se kladiti da mu oderane leviske odlicno stoji...ipak skoro svaki gej pazi na kult tjela

ionako je sve to samo bajka [sm=smiley36.gif]

minja_ -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (15.10.2013 18:48:59)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR
treba biti prefinjen na kvaran način... da mu iz očiju viri i dječak i žigolo i najnježniji i najvatreniji i najperverzniji ljubavnik...

ala ga sroči, svaka ti čast[sm=smiley4.gif]

Candy -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (16.10.2013 23:05:38)

ma sta ja znam, procitala sam sva tri dijela. Opisivanje seksualnih scena, pa nista sto mozda vecina nisu dozivjeli sa svojim partnerima, iskljucujuci uloge dominator-potčinjena. Ma popularna americka prica o zlostavljanom djetetu, koji je rano ostao bez majke koja se drogirala i prostituisala, ali koja ga je na neki svoj nacin voljela, a on nije zelio priznati da je on nju volio pa je to pokusao "izljeciti" bicevanjem i tzv. zestokim tucanjem, zena koje su licile nekim dijelom na njegovu majku. A zaljubio se ina kraju ozenio, i dobio dvoje djece i postao "oslobodjen". Ah da, uvijek je volio da zenu malo izmlati po guzici, a na kraju se ispostavilo da je i ona sve to voljela... Ma tipicno americko s... o zlostavljenom djetetu...

Lady26 -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (24.10.2013 16:22:11)

http://dnevnik.hr/showbuzz/celebrity/napokon-i-sluzbeno-imamo-christiana-greya---308390.html
[sm=smiley4.gif][sm=smiley4.gif][sm=smiley4.gif]

madam x -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (15.11.2013 22:30:25)

Čitam drugi dio Pedesetke i bolji je od prvog.

Kažem ja prijateljici, koja mi je posudila knjige da jesu zanimljive i da te tjera da čitaš, ali ipak to nije baš neko štivo.

Kaže ona meni sutradan : Hebala te dubina !

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

minja_ -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.8.2014 12:42:52)

[img]http://s21.postimg.org/ymyl71pur/image.jpg[/img]

citam ponovo

Skvo RR -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.8.2014 12:46:41)

probaj gabrielov pakao, zanos..trecu jos nisam procitala[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ilhana RR -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.8.2014 15:46:15)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

slažem se...

pored toga što mora biti lijep, zgodan, treba biti prefinjen na kvaran način (ili sam ovo trbal obrnuto napisati)[sm=smiley36.gif]... da mu iz očiju viri i dječak i žigolo i najnježniji i najvatreniji i najperverzniji ljubavnik.. itd...
ah oh uh....
ma onaj M.B. / gej mi je vizuelno savrsen... a mog se kladiti da mu oderane leviske odlicno stoji...ipak skoro svaki gej pazi na kult tjela

ionako je sve to samo bajka [sm=smiley36.gif]

Ja film ne mogu iscekati :) a mislim da ce nas sviju Dornan iznenaditi pozitivno ali ona sto glumi Anu je bezveze bas, nekako mi se nimalo ne uklapa u izgled koji sam zamisljala...

minja_ -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (28.8.2014 11:26:21)

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

probaj gabrielov pakao, zanos..trecu jos nisam procitala[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

cini se jako zanimljiva [sm=smiley4.gif]

u mojoj glavi mr. grey izgleda ovako
[img]http://s27.postimg.org/kb7mtae8f/image.jpg[/img]

tj. kao sasa kovacevic i ono sto je visnja dosad najbolje opisala kao "da mu iz očiju viri i dječak i žigolo i najnježniji i najvatreniji i najperverzniji ljubavnik"

minja_ -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (28.8.2014 11:27:20)

ko o čemu, ja o pedeset nijansi [sm=jezicek.gif]
a stvarno imam lijep zivot[sm=jezicek.gif]

Hannica -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (28.8.2014 11:55:04)

Ima li ko od Zeničanki ove gnjige u svojoj kolekciji da mi posudi na čitanje? Kako ću film gledati ako knjigu nisam pročitala.[sm=smiley36.gif]

Lilyfee -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (12.10.2014 22:47:21)

Knjig sam procitala nekako u jednom dahu. Nisu neka umjetnost al je ipak jako zanimljiva i ne da se spustiti. Meni je bilo jako lijepo citati ih jer su laganica i ne opterecuju mi mozak :)
Preporucila bih svakom.

maglaj_mum -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (16.10.2014 20:37:32)

ja sam je procitala danas i da vam pravo kazem bas sam razocarana...e znam zasto se ljudi toliko loze na nju... Realno patetika pomjesana sa ponekom sadomazo scenom...nikakva razlika od hiljade drugih ljubica...
[sm=smiley13.gif]
Ja, majka, supruga, domacica, profesorica, zena odgovorno tvrdim da sve mi svedemo svoj sexualni zivot u zadnjih mjesec dana na papir sva zavodjenja predigre, sve poze i vrhunce da bi pedeset nijansi bile samo "Zgode segrta hlapica"...Pa jbg ona Stilovka napravila dramu sto ju je par puta lupio po guzi...[sm=zmeden.gif]
Mene moj lupa "otkle" god stigne pa nepravim teatar sto bridi...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Moja curica neki dan , sjede svekar i svekrva ja uzimala nesto s poda, a ona mene lupi sa zada kaze vako babo mamu stalno. OOooo Boze. [sm=jezicek.gif]

Ninushka -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.11.2014 18:45:58)

Čitam..i veselim se noćima sa gospodinom Sivim [sm=hudicek1.gif]

Hannica -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.11.2014 18:50:22)

IZVORNA PORUKA: Ninushka

Što crveni smajli? [sm=smiley36.gif]

Hannica -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.11.2014 18:54:18)

IZVORNA PORUKA: maglaj_mum

ja sam je procitala danas i da vam pravo kazem bas sam razocarana...e znam zasto se ljudi toliko loze na nju... Realno patetika pomjesana sa ponekom sadomazo scenom...nikakva razlika od hiljade drugih ljubica...
[sm=smiley13.gif]
Ja, majka, supruga, domacica, profesorica, zena odgovorno tvrdim da sve mi svedemo svoj sexualni zivot u zadnjih mjesec dana na papir sva zavodjenja predigre, sve poze i vrhunce da bi pedeset nijansi bile samo "Zgode segrta hlapica"...Pa jbg ona Stilovka napravila dramu sto ju je par puta lupio po guzi...[sm=zmeden.gif]
Mene moj lupa "otkle" god stigne pa nepravim teatar sto bridi...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Moja curica neki dan , sjede svekar i svekrva ja uzimala nesto s poda, a ona mene lupi sa zada kaze vako babo mamu stalno. OOooo Boze. [sm=jezicek.gif]

Ma ni slično, gdje ćeš porediti to usputno pljeskanje po guzi s ovim iz knjige, prebaci te preko nogu pa mlati, još da brojim. [sm=zz_eek.png][sm=zz_eek.png]

mimi_2in1 -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.11.2014 19:01:29)

Ja gledala treiler za film, i uzmem knjigu haj reko da procitam, zagolicalo mi mastu.[sm=smiley36.gif] I procitala do pola i iznervirala me ona zenska...ma bjezi bolan. Previse me podjseca na i u Bellu iz onih vampira. Lafo bespomocna, neiskusna, naivna...nisam dalje citala. Ne volim takve likove. Odustala sam i od filma. [sm=smiley13.gif]

Hannica -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.11.2014 19:02:22)

Ja jedva čekam film, ne odustajem. [sm=smiley36.gif]

minja_ -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.11.2014 19:07:11)

IZVORNA PORUKA: Hannica

jel ovo đavolski smajli :D Ninushka, sviđaš mi se :D

Ninushka -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.11.2014 19:21:56)

Hannice, ja imam drugi dio. Prvi sam posudila. Ako mi se svidi kad sve pročitam kupiću si i prvi i treći..pa eto...sačekaj malo [sm=smiley36.gif]

i Mene sve podsjeća na Bellu i onog vampira..ne smeta mi, ne marim...uživam [sm=smiley36.gif]

Vragolasti smajli, s razlogom [sm=smiley36.gif]

Ninushka -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.11.2014 19:24:29)

IZVORNA PORUKA: Hannica

jel ovo đavolski smajli :D Ninushka, sviđaš mi se :D

O da! [sm=smiley1.gif][sm=hudicek1.gif]

Hannica -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.11.2014 19:29:56)

Hannice, ja imam drugi dio. Prvi sam posudila. Ako mi se svidi kad sve pročitam kupiću si i prvi i treći..pa eto...sačekaj malo [sm=smiley36.gif]

i Mene sve podsjeća na Bellu i onog vampira..ne smeta mi, ne marim...uživam [sm=smiley36.gif]

Vragolasti smajli, s razlogom [sm=smiley36.gif]

Ih...davno pročitano. ..vakat ponovo. [sm=jezicek.gif]

Hannica -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.11.2014 19:31:11)

A koja je cijena ovih knjiga?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>