Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja sam juče napisala da mi nije ništa gadno bilo u knizi sad skontah da sam slagala, jeste bilo gadno - kad joj je on nakupovao gomilu stavri,a ona smao skine etiketu i obuče
to su bona stvari iz Nordstroma, s njih samo i skidaš etiketu i oblačiš jer su toliko skupe i mirišu
e jbg ja nosim samo jeftine stvari, koje kad kupiš smrde na neku hemikaliju i ko zna ko je u radnju to probao i prije bih sebi ruku odsjekla, nego obukla da ne operem a nisam peka majke mi, niti inače gadljiva
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
a imam kolegicu kojoj se gadi napit se vode iz čaše iz muža
ma to je neka ''dobra djevojčica'' za javnost čistunac u krevetu anakonda ...kad ga proguta čovjek ne zna jel došo il pošo
Jel do mene ili oni linkovi od palacinke ne rade? Da li bi neko bio ljubazan pa mi prolsijedio sva tri dijela na mail pliiz saljem mail u pp ko se smiluje ovih par dana imam vremena a i libido mi je u silaznoj putanji, pa ugodno s korisnim
Jel do mene ili oni linkovi od palacinke ne rade? Da li bi neko bio ljubazan pa mi prolsijedio sva tri dijela na mail pliiz saljem mail u pp ko se smiluje ovih par dana imam vremena a i libido mi je u silaznoj putanji, pa ugodno s korisnim
ja ti imam prva 2 dijela u pdf-u. treći sam pročitala u hard copy. daj mail pa ti pošaljem.
Juhuu... Da se prijavim da sam procitala sve tri knjige i da sam odusevljena ljubavnom pricom u knjizi... A ono ostalo toliko nisam ni zapazala... Mada mislim da ako fakat izda onu cetvrtu knjigu koju spominje da ce da napise bice vise erotike...
http://www.youtube.com/watch?v=OZ35JeWw7Mw&feature=related prava osoba za Christiana Greya dok mi je cura sa drugog Trailera bolja da glumi nju....Da pootpisem Ilhanu ljubavna prica mi se svidja,a ionako citam na njemackom pa perverzije i ne razumijem bas
i ja sam svecano zavrsila citanje i moram reci da je treci dio stvarno bajka,doduse erotska. naziv teme je bas taman..sve divno,krasno,bajno.. vidim pisete da ce biti i cetvrti dio-vala ne znam o cemu ce vuse pisati,o njima kad ostare valjda?
leptiric1, da bi mogla otvoriti linkove na crowarez-u, moraš u gornjem desnom uglu, na samom vrhu svakog posta da se zahvališ, kllikom na "thank you" i onda ćeš moći da vidiš lilnk sa kojeg ćeš skinuti knjigu.