Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo kupih i ja knjigicu veceras na sajmu u gradu,20km i imaju sva tri dijela. Et da ne budem outsider na bb i druzenjima jer ko da gledam grey ce biti glavna tema :))
ja sam prije sto dana stala na 280 str. i nikako dalje..jednostavno nemam vremena..na poslu nikako, a pogotovo kući..nema šaMse da ja sjedim i čitam knjigu dijete skače oko mene..šta ima ,..aaa to je luksuz ali pokusacu za vikend da vas stignem..
< Poruku je uredio pocahontas -- 9.10.2012 13:54:03 >
Ja napravih "gresku"...svojstvenu samo meni jer sam uvijek imala taj obicaj, procitati kraj knjige i onda krenuti ispocetka ali sad, ima li smisla citati dalje.... Pogledala sam kraj....a tek sam na 250 str 3 dijela.... Hm.... Koja sam xxxxxxx
sta je bilo na kraju salim se ...ne pisi ... ja nisam jos pocela trecu... a kada cu ne zna se one dvije sam sazvakala kad asja spava ... pa ujutro bila zombi
PS Ne čitam knjigu , inače nisam fan kolektivne bibilomanije za nekim štivom, tipa Harry Pottera i sada ove knjige. Volim čitati ne tako proslavljene pisce i klasike, ne moraju nužno biti popularni autori . Film ću vjerovatno pogledati, kad se snimi...........
Ja napravih "gresku"...svojstvenu samo meni jer sam uvijek imala taj obicaj, procitati kraj knjige i onda krenuti ispocetka ali sad, ima li smisla citati dalje.... Pogledala sam kraj....a tek sam na 250 str 3 dijela.... Hm.... Koja sam xxxxxxx
dobra si hahah i šta bi na kraju uzešel se? Tk ja horor filmove pre pogledam kak su ga snimali da me ne bude strah ,pa tek onda ga pustim da gledam