Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
zbog ove knjige ne odoh juče na informacije djetetu..već trčeći kući ....
knjiga je po meni naučna fantastika..što je ok..volim da čitam sve..pa i naučnu fantastiku..divna bajka..malo otišla u stranu ali ok...sad morala bih otkriti detalje nekog svog života da bih komentarisala dalje..pa ću to vješto da prešutim...
po meni je ok....i super je jer napadam muža gdje god stignem..pročitah prvi dio..sad idem drugi..
knjiga je po meni naučna fantastika..što je ok..volim da čitam sve..pa i naučnu fantastiku..divna bajka..malo otišla u stranu ali ok...sad morala bih otkriti detalje nekog svog života da bih komentarisala dalje..pa ću to vješto da prešutim...
po meni je ok....i super je jer napadam muža gdje god stignem..pročitah prvi dio..sad idem drugi..
ili posudi taj procitani dio, ili kazi gdje si ju kupila, ili se nemoj folirati
autorica je ciljano isla, zicerom, da osvoji publiku. s jedne strane, prosjecna djevojka, a s druge savrseno skrojen frajer, s atributima po svacijem ukusu, dovoljno poremecen da bude zanimljiv, a sa traumama iz djetinjstva da ti suzu izmami. i zamisli sad, takav epski lik padne na obicnu curu i tu se horde zena nadju u nadi ili u pitanju sta bi bilo kad bi bilo.
ne citam knjigu al meni ovo asocijacija na 9,5 nedjelja
ma ni blizu! nikakvih dodirnih tačaka...
da budem iskrena nisam ni 9.5 nedhjelja pogledala cijeli film al eto...sekvence tu i tamo...to je bilo vrijeme intenzivnih izlazaka pa nisam imala kad filmove gledat a sad mi se ne da knjige citati..mozda se nekad nakanim
I ja sam od jucer na 50 nijansi sive... hm...Gutam je...O stilu necu...fakat nije neko aman knjizevno djelo, cak sta vise...ali...imaa nesto sto te tjera da se ne odvajas od stiva...Zrna romantike, puno fantazije, sirove strasti, rusenja granica... I da, potpisala bih Ugovor (ovo nema veze koliko si imao partnera u zivotu, evo ja sam imala samo mm, pa se ne zgrazam i sve mi je to hm...itekako razumljivo)...mislim da bih bila ista Ana da sam tu...naivna sam, radoznala, svoja...
A o onom dj. bodicu... nejma sanse...na pilulama sam odnedavno
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 26.9.2012 10:09:56 >
I ja sam od jucer na 50 nijansi sive... hm...Gutam je...O stilu necu...fakat nije neko aman knjizevno djelo, cak sta vise...ali...imaa nesto sto te tjera da se ne odvajas od stiva...Zrna romantike, puno fantazije, sirove strasti, rusenja granica... I da, potpisala bih ugovor ovo nema veze koliko si imao partnera u zivotu, evo ja sam imala samo mm, pa se ne zgrazam i sve mi je to hm...itekako razumljivo)...mislim da bih bila ista Ana da sam tu...naivna sam, radoznala, svoja...
A o onom dj. bodicu... nejma sanse...na pilulama sam odnedavno[sm=smiley14.gif]
ja ne znam da bih..ja volim da sam dominantna i ne znam da li bih se mogla slomiti ni za mr. Greja...jedino bi možda za mlaznjak, helikopter..i da zaboravim razvlačenje od 1. do 10....možda tad..mada čisto sumnjam...nema šanse da bi sa mnom neko vladao na taj način..bi crkla
I ja sam od jucer na 50 nijansi sive... hm...Gutam je...O stilu necu...fakat nije neko aman knjizevno djelo, cak sta vise...ali...imaa nesto sto te tjera da se ne odvajas od stiva...Zrna romantike, puno fantazije, sirove strasti, rusenja granica... I da, potpisala bih ugovor ovo nema veze koliko si imao partnera u zivotu, evo ja sam imala samo mm, pa se ne zgrazam i sve mi je to hm...itekako razumljivo)...mislim da bih bila ista Ana da sam tu...naivna sam, radoznala, svoja...
A o onom dj. bodicu... nejma sanse...na pilulama sam odnedavno[sm=smiley14.gif]
ja mislila ti radis na bebici?
Ma ne. rekla sam da planiram trece, ali tamo...pred cetrdesete... Sa ovom zadnojm menstruacijom sa pocela piti pilule.