RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

muaaa -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 22:53:09)

IZVORNA PORUKA: Lady26

On je......voli....
Jbt....zamalo zaplakah....sreca trznu me mm dolaskom...

Jel to 3 Tita ti?

Lady26 -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 22:54:07)

Jock, jos uvijek drugi dio [sm=smiley1.gif]

teacher75 -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 22:54:21)

ma bjezi ba, ja nisam nikako za ove sadmo-mazo ljubavi[sm=hudicek1.gif]

muaaa -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 22:57:42)

IZVORNA PORUKA: teacher75

ma bjezi ba, ja nisam nikako za ove sadmo-mazo ljubavi[sm=hudicek1.gif]

Ma hajd ba tiki bas nije puno sado/mazo,onako neki blazi oblik[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ena23 -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 22:58:38)

jojt icer nastavi citati, isplati se vjeruji. meni je malo faliloda pocnem plakati citajucid rugu knjigu. kad padne na koljena...

a mozemo li otvoriti temu samo za one kaoje su vec procitale knjigu, da komentarisemo rahat?

muaaa -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 23:01:28)

IZVORNA PORUKA: ena23

jojt icer nastavi citati, isplati se vjeruji. meni je malo faliloda pocnem plakati citajucid rugu knjigu. kad padne na koljena...

a mozemo li otvoriti temu samo za one kaoje su vec procitale knjigu, da komentarisemo rahat?

Nevidim razlog za novom temom i ovdje su zene koje citaju ili su procitale.A unaprijed nam ni jedna nece reci sta je bilo.Tako da i ovdje rahat mozemo pisati sta hocemo vezano za temu[sm=smiley1.gif]

Lady26 -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 23:01:57)

Ne moze, kako da ja ili neko drugi ne ide na tu temu, neeeeeeeeee mozeeeeeeeeeeeeee [sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 23:02:31)

ma mene on nervira pravo, mrzim ovakve tipove, ja inace ne volim da me iko kontrolise, da mi govori sta da radim, pita je stalno jel jela ko da je malo dijete, ja bih ga prvi dan poslala u neku stvar[sm=hudicek1.gif]pa i ljubomoran, mrzim ljubomoru, mracan, ozbiljan, ja volim vesele i nasmijane tipove, meni uopce nije privlacan, djaba mu i izgled i novac

muaaa -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 23:03:31)

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ne moze, kako da ja ili neko drugi ne ide na tu temu, neeeeeeeeee mozeeeeeeeeeeeeee [sm=smiley36.gif]

Pa to bi bilo beze zaista.........diskriminacija[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

teacher75 -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 23:04:02)

ponasa se prema njoj ko da je debil, ko da nema ni trunke mozga[sm=hudicek1.gif]

muaaa -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 23:05:35)

ponasa se prema njoj ko da je debil, ko da nema ni trunke mozga[sm=hudicek1.gif]

sve zavisi kako ko to dozivljava...ja recimo nisam bas to dozivjela na taj nacin[sm=smiley1.gif]

Lady26 -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 23:06:02)

Najbolje da prestanes citati [sm=smiley36.gif]
Ima razlog zasto je takav kakav jeste a ocito se mijenja zbog nje, tacnije ona ga mijenja...

Ja to gledam drugacije...

Honey3 -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 23:07:16)

Ja cu malo OT,samo da mahnem svojoj priji[sm=smiley31.gif]vidi u kojoj mahali ja nju nadjoh[sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 23:09:23)

ima razlog- traume iz djetinjstva, al ovo je definitivno bajka da se neko takav moze promijeniti- ja ne vjerujem u bajke[sm=smiley1.gif]ma citam jer me zanima sta ce se desiti a ne zato sto me pali mr grey[sm=smiley36.gif]bas me zanima bil ikome bio privlacan da je neki siromah a sa ovakvim mozgom i traumama, kako li bi je onda impresionirao, da mi je znati...

muaaa -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 23:12:27)

ima razlog- traume iz djetinjstva, al ovo je definitivno bajka da se neko takav moze promijeniti- ja ne vjerujem u bajke[sm=smiley1.gif]ma citam jer me zanima sta ce se desiti a ne zato sto me pali mr grey[sm=smiley36.gif]bas me zanima bil ikome bio privlacan da je neki siromah a sa ovakvim mozgom i traumama, kako li bi je onda impresionirao, da mi je znati...

Buhahaha,bilo bi" Ma bjaaazzzii"
[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

minja_ -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 23:14:12)

eee, to je paket aranzman, avioni, kamioni[sm=jezicek.gif]

teacher75 -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 23:19:26)

znaci ispade da je sve u novcu- frajer moze biti sje[sm=smiley35.gif]an do bola ali ako je bogat, oprasta mu se, malo cemo zazmiriti[sm=smiley36.gif]malo izudara curu al zato dobije audi, i ludo se vole[sm=smiley36.gif]

minja_ -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 23:21:47)

ako je bogat, puno cemo zazmiriti[sm=jezicek.gif]
od cega bi kupio one silne kuke i lance da nema para[sm=jezicek.gif]
valja i brufen kupiti. i mazu[sm=jezicek.gif]

ena23 -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 23:24:29)

prijooooo[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

ticerko, nemoj seljutiti, ali zar nisi pisala da je tvoj m mrgud? kako zavrsi sa njim ako volis vesele tipove? (apamtila sam ovo jer je i moj mrgud, bas kad si ti pisala o svom kod a si pisala o mom)

usput budi receno, ja bi pobrisala sve granice za gospodina greya, sam da mi jednom kaze "good girl", ne mora nista vise[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

muaaa -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 23:24:32)

znaci ispade da je sve u novcu- frajer moze biti sje[sm=smiley35.gif]an do bola ali ako je bogat, oprasta mu se, malo cemo zazmiriti[sm=smiley36.gif]malo izudara curu al zato dobije audi, i ludo se vole[sm=smiley36.gif]

hajd bona Tiki poklonu se ne gleda u oci[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

teacher75 -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 23:26:57)

ticerko, nemoj seljutiti, ali zar nisi pisala da je tvoj m mrgud? kako zavrsi sa njim ako volis vesele tipove? (apamtila sam ovo jer je i moj mrgud, bas kad si ti pisala o svom kod a si pisala o mom)

usput budi receno, ja bi pobrisala sve granice za gospodina greya, sam da mi jednom kaze "good girl", ne mora nista vise[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

nije bio mrgud kad smo se zabavljali inace se ne bih za njega udala sigurno[sm=smiley36.gif]a osvajao me poklonima i kulturom, bio nasmijan, veseo, svidjao mi se fizicki i jos nije bio sado-mazo tip! pa ko ne bi pao na njega[sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 23:28:04)

pristala bi i na analni fist?[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ena23 -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 23:28:52)

he lijepa prosla vremena, i moj je takav bio. bona, da ih nismo mi sjeb[sm=smiley35.gif]/???
eto tacno se sad zamislih

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

muaaa -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 23:29:41)

nije bio mrgud kad smo se zabavljali inace se ne bih za njega udala sigurno[sm=smiley36.gif]a osvajao me poklonima i kulturom, bio nasmijan, veseo, svidjao mi se fizicki i jos nije bio sado-mazo tip! pa ko ne bi pao na njega[sm=smiley36.gif]

Pa reci mu koji put da je "good boy"da vidimo mozda bude bolji[sm=smiley36.gif]

ena23 -> RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) (1.10.2012 23:30:01)

pristala bi i na analni fist?[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

o to mi vjera ne dozvoljava. eto nadjoh granicu ali onaj mr..grey iz moje glave bi to razumio, ma garant[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>