pocahontas -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (28.9.2012 21:06:19)
|
IZVORNA PORUKA: minja_ IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: Hanady RR ja kažem svašta[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif] nije za ''''javnosti''''[sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif] totalno taj lik[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] e moj Pusa, kad bi ti bio `vaki[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] A Pavelko samo 5 dana kad bi bio bez steroida, da malo ispuse, posmedji kosu, frrrrrrrr upravo vristim dok gledam ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=FmOtIZDulmI malo je mozda previse nabildan za moj ukus, ali dalo bi se to urediti do mjere taman [sm=smiley1.gif] mada, jos uvijek nisam procitala knjigu, jos nisam u potpunsoti formirala lik Greya.. ali da gay glumi Greya nikako mi se to ne svidja...[sm=zmeden2.gif] hanabanana, kakvo ljeto, nije to to..sad citaj i tacno na 107 stranici se zakuha a ne na 50. kako mi je to rekla palachinken [sm=smiley36.gif] ko zeli treci dio na engleskom neka mi javi pp-em i poslacu mu na mail [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|