Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja se cijelo vrijeme pitam kako bih dozivjela knjigu da je citam u Aninim godinama ili na nivou njenog iskustva. Jedna od bitnih lekcija koje sam naucila je da su ljudi takvi kakvi jesu, niti zelim niti je moguce bilo koga promijeniti, zato je meni ovo bajka i bila bih sretna kada bih uspjela da to sutra shvati i moja kcerka. Jeste li vi kroz mladost imali sindrom spasitelja?
sigurno bih je drugačije doživjela nego sada tad bih povjerovala da ga može promjeniti sada znam da ne može na prvu sam pomislila da je premlad, ali nije neko sa 27 g itekako može iamti toliko iskustvo i biti toliki psiho manipulator
Jutros kontam kako se mjenja prespektiva. Njih dvoje mi definitivno imaju premalo godina. Ona hajd i nekako, prava balavica, haman tinejđerka, ali on mi je vala preputer sa 27 za ovakve psihološke manipulacije, mada ... A kad sam sa 15-16 jela ljubavne romane 27 godina mi je bilo isto što i 37, da ne kažem 40+
isto sam razmisljala do neke 80. strane a mos misliti do rata nisam procitala ni jedan ljubic...dok su moje drugarice citale te Vikend romane pred kraj osnovne skole i u srednjoj ja citala "tezinu" (budala)...e tek sam u ratu procitala sve ljubavne romane koje je moja komsinica imala ...citalo se tada sve ...
"Dovoljno" mlad, premračan da svaka naznaka i najmanje emocije i slabosti baci balavicu na koljena.
Leona, ja napisah da sam na 56. strani, nemam pojma ko je gđa Elena, ni kakvo mu je bilo djetinjstvo
ja ne bih njega ...previse ima "kvarnu" facu ...gospodin Grej je meni izuyetno intelignetno djete...sladak...tj prelijep ali malo mracan...ali nije kvaran... mada mi je u drugoj knjizi postao "mekan" ...
Ah....sranje ako bude on u filmu, meni je mnogo toga jasno, tj. jasnije... hebote de mu ne potpiši kapitulaciju
ja ne bih njega ...previse ima "kvarnu" facu ...gospodin Grej je meni izuyetno intelignetno djete...sladak...tj prelijep ali malo mracan...ali nije kvaran... mada mi je u drugoj knjizi postao "mekan" ...
upapucio se