RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

veeseelaa -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 13:23:34)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

pisac je tu sve zbrčko 

pazi ...gender senzibilna budi...spisateljica je u pitanju...i to daje posebnu draž u čitanju...majka dvoje djece maloljetne napisla je ovo djelo...
gdje tu bajka a gdje java...
[sm=smiley2.gif]

nema bajke, sve je moguće, ta žena je imala dobre konsultacije i vjerujem mjesecima i godinama radila na materijalu, za trud aferim [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
neću da vjerujem da je iz ličnog iskustva pisano[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Hanady RR -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 13:29:23)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

pisac je tu sve zbrčko 

pazi ...gender senzibilna budi...spisateljica je u pitanju...i to daje posebnu draž u čitanju...majka dvoje djece maloljetne napisla je ovo djelo...
gdje tu bajka a gdje java...
[sm=smiley2.gif]

nema bajke, sve je moguće, ta žena je imala dobre konsultacije i vjerujem mjesecima i godinama radila na materijalu, za trud aferim [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
neću da vjerujem da je iz ličnog iskustva pisano[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Oh...vesela...
moraš pročitati...

on , mračan.sa svojih 27..ali sve je što ikada poeželjti možeš ...all in one[sm=smiley36.gif]
a spretan..au...sranje[sm=smiley36.gif]

ne , ne...nemoj da se javljaš više...bar dok prvi dio ne porgutaš u cugu...
čekam tvoje kritike na istu...[sm=bravo.gif]

ne zanima me stav o načinu sex-anja ...zanima me sve ostalo[sm=smiley36.gif] to čekam[sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 13:40:25)

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ne on je umno netsabilan...a ona ...ona ne zna za drugačije jer nju je zsaljpilo sve do sivih očiju do broda 15 metara dugog....

znači on je bogat i lijep i ona se pribojava da ga ne izgubi i na sve pristaje?
opet je poremećena, meni on nije, super neki lik, koristi ono što ima za rad bit lične zahebancije i užitka

definitivno nije nešto što je suvislo ako mi prepričavamo a ti nisi pročitala. moraš je čitati da bi imala predstavu o čemu se radi. ovo nešto on je sado-mazo kažnjava ona kao neiskusna pa joj se sviđa pa ne i tako to, nije to - to dok ne pročitaš. jednostavno bilo koji zaključak koji doneseš nema veze sa onim što se zaista dešava u knjizi.
zato, poslušaj svoju ladyblue, uhvati se knjige pa da nas dvoje "opletemo"[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ja je ne bih nikad citala da me LB nenavuce...jer sam kontala neka erotska splacina...aliiiiii ovo je dobbbaaar mix vanile, cokolade i raznih topinga [sm=smiley1.gif]

leona81 -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 14:51:27)

procitah ja i 3 dio:)

svasta nesto se izdesavalo...najjace od svega je sto nam na kraju prikaze 2014 god:) a i njegov pogled na prvi susret i sta je mislio...mnogo simpa...cekam film[sm=smiley1.gif]

Hanady RR -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 14:58:41)

IZVORNA PORUKA: leona81

procitah ja i 3 dio:)

svasta nesto se izdesavalo...najjace od svega je sto nam na kraju prikaze 2014 god:) a i njegov pogled na prvi susret i sta je mislio...mnogo simpa...cekam film[sm=smiley1.gif]

joj ubit će me neizvjesnot[sm=smiley36.gif]

imama još treće...
a nemam kad [sm=smiley36.gif]

Lejla Ka -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 15:16:28)

Jestel vi žene na kakvoj pouzdanoj kontracepciji ili za 15-tak dana očekujemo ovakvu aktivnost teme "Trudna sam"?

Hanady RR -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 15:20:50)

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Jestel vi žene na kakvoj pouzdanoj kontracepciji ili za 15-tak dana očekujemo ovakvu aktivnost teme "Trudna sam"?

http://www.slikomat.com/slika/5347030.htm[sm=jezicek.gif]

a ako budemo baš pratile knjigu...koristit ćemo...mislilm savšta[sm=jezicek.gif]

veeseelaa -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 15:31:58)

ako ova knjiga ne uvede novitete u moj sexualni život ima mLoogo da se naljutim [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

animagical -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 16:06:05)

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Boga mi ja jesam, a komsiluk ionako hoce bebu[sm=smiley36.gif] za ostale ne znam

Ninushka -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 16:07:25)

Jao cure jeste se vi navukle na ovu knjigu. Vidim sve je čitate preko kompa, ja ne mogu tako, nemam naviku, moraću je zbaviti u papirnatom izdanju i to ubrzo da vas stignem i vidim o čemu je riječ.... Dok je ne zbavim, doviđenja[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 16:21:04)

Jeste li vi obratile paznju kako vrlo brzo svrsi kad je vanila sex u pitanju? I Ana samo jednom...Intenzitet je tu, nema sta, ali kratko...Ponavljaju oni to, ali dzaba, meni nekako to bas bode oci.

Anoniman -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 16:23:41)

ne zanima me stav o načinu sex-anja ...zanima me sve ostalo[sm=smiley36.gif] to čekam[sm=smiley36.gif]

E to[sm=bravo.gif]
Mi zene smo malo sujetne, pa odmah sebe ubacujemo u pricu. ovo je book club, nas zivot je nebitan.
Sta mislimo o knjizi?!

zvončica -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 16:25:47)

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

E to[sm=bravo.gif]
Mi zene smo malo sujetne, pa odmah sebe ubacujemo u pricu. ovo je book club, nas zivot je nebitan.
Sta mislimo o knjizi?!

Plaha, plaha [sm=jezicek.gif]

Visnja RR -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 16:48:31)

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Jeste li vi obratile paznju kako vrlo brzo svrsi kad je vanila sex u pitanju? I Ana samo jednom...Intenzitet je tu, nema sta, ali kratko...Ponavljaju oni to, ali dzaba, meni nekako to bas bode oci.

ma to ti brzo citas [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

hapymum -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 17:35:55)

gdje je treci dio [sm=smiley1.gif]

bebacha -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 17:42:28)

joj sta joj radi.ek sam na 5-tom poglavlju al je jakooo interesantno[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Dz3ni -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 18:01:50)

Jeste se navukle, show. [sm=jezicek.gif] Proradila i kod mene znatiželja pa evo i ja skinula prvi dio pa ću sutra čitati, sad ako počnem ništa od mog pospremanja. [sm=jezicek.gif]

hapymum -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 18:04:20)

Joj Dz3ni ,ma nista od sutra,ako nepocnes sad odmah da citas nista si,jer sutra ce ti biti zao sta si propustila[sm=jezicek.gif]

Visnja RR -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 18:06:06)

ko nabavi trci na nasem ima kafu i kolac [sm=smiley1.gif]

hapymum -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 18:09:34)

pa neko rece da ga je procitao,a kad izlazi film,,u mogu misliti potraznja ce da bude,,,

MicoTico -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 18:11:19)

Ajme , kakva je ovo pomama za knjigom? Gdje mogu naći taj link?

malenaa -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 18:16:19)

hehe gdje god tema o ovoj knjizi... danas kod rodice ona cita drugi dio knjige tj njen nastavak... nesto kao 10 nijasni mracnije... iz tuzle narucuje preko knjizare svoje. kaze da su svi crazyyyyy za knjigom :)))

*pcelica* -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 18:43:45)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Cekaj Visnja dok izadje [sm=smiley36.gif]Ja vec sutra krecem u pretrazivanje neta [sm=smiley36.gif]

leona81 -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 18:47:33)

IZVORNA PORUKA: hapymum

pa neko rece da ga je procitao,a kad izlazi film,,u mogu misliti potraznja ce da bude,,,

na engleskom sam ja citala nemam na nasem, nema ga jos

zvončica -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (27.9.2012 18:57:07)

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Cekaj Visnja dok izadje [sm=smiley36.gif]Ja vec sutra krecem u pretrazivanje neta [sm=smiley36.gif]

Ja maloprije rovila, al' neJma [sm=smiley15.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>