assmiras -> RE: Bebe i homeopatija (2.2.2011 13:35:05)
|
IZVORNA PORUKA: salmy Zanima me sljedece,obzirom da vec od petka ima frku sa prolivom povracanjem.....ba bla..vec pisala na temi proliv(i dobila odgovor) danas je hvala Bogu odlican,nema proliv jede i bolji je,ali veceras skontah da su mu nikle 4.Pa izgleda da je to i bio problem! Dobili smo od prijateljice tablete OSANIT homeopatske,njenoj nisu bile potrebne pa je meni proslijedila! Eh sad da li da ih pocnem davati ili ne? frka me iskreno hvata jer neznam smijem li ih ukljuciti! na njima pise da su namjenjene protiv bolova nicanja zubica,fakat mi frka nisam nikada koristila homeopatske lijekove.Ako neka hamunica zna konkretan odgovor bila bih jako zahvalna ps. bas bas.....bas muce zubici Osanit® (Globuli), zuckerfrei Komplexmittel bez dodatka secera , komplexno sredstvo Zusammensetzung:/sastoji se od Magnesium phosphoricum C6, Calcium carbonicum "Hahnemanni" C8, Ferrum phosphoricum C8, Chamomilla D6, Calcium phosphoricum D12 Indikationen:/upotrebljave se kod mucenja sa zubicima kod dojencadi i male djece, bolova kod zuba Zahnungsbeschwerden bei Säuglingen und Kleinkindern, krampfartige Schmerzen beim Zahnen Weitere Informationen: pomaze da umanji rast zuba kod beba i male djece , koristi se kada beba ima crvene desne i natecene tj. ono meso OSANIT® hilft die Zahnungsbeschwerden bei Säuglingen und Kleinkindern zu lindern. Znaci bez problema mozes uzeti svome dijetu i dati Salmy, vidjoh da je proslo malo vremena od kada si pitala za osanit. Ja sam svojoj bebi davala i bilo je ok. To je prilagodjeno bebama da ublazi bol kod rasta zubica i mozes slobodno davati. Mi smo iste nabavili u njemackoj nakon konsultacuije. Meni je 8 zvucalo puno, pa smo davali po 6.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]..... Eto nadam se da sam ti malo pomogla.....
|
|
|
|