Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Žene kada ste kontali skupljati tu robu i slati za Tuzlu iz Sarajeva? Da pokušam skupiti nešto odjeće i igačaka za dječaka od rodbine. A ja bih novčano dala prilog. Vidjet ću odmah danas ko od rodbine i komšija ima šta da skupim.
Dusa draga,ja se pitam kakav je to otac pa dopustio da se djete ovako "pati".ma ok patike,al ide zima trebaju cizme,treba toplija odjeca,jakna.kontam dali imam ista od K. jer sam uglavnom djelila njegove stvari.kako god pomoci cu novcano u svakom slucaju.mada ja najvise volim da kupim ono sto je potrebno .
Knjige mi je rekla zavisi do autora...al će uzeti sisak od učiteljice pa da možemo tražiti ili naći gotove...jer ja na piku nalazim za 20 Km iz tzlanskoga kantona trebam uporediti autore koje mi ona poašlje
Dječak broj obuće nosi 33 ima 7 godina i gardaroba za 7-8 godina ona broj obuće 39 gardaroba 38-40
Plače i zahvaljuje...
Molim vas jel imamo mi forumašicu iz tuzle...nekoga da nam može koridnirati...il neko blizu tuzle da nam pomogne...bar sa toga kantona
ja sam iz tuzle. ako se niko od forumasica nije javio, mogu koordinirati akciju. javite mi se na pp da vam dam svoj br tel pa da vidimo sta cemo
koja selma sta je napisala posto nisam ja a voljela bi da se pridruzim akciji i pomognem pa sam zbog toga pitala hoce li biti organizovana kakva humanitarna kafa da se i ja pridruzim
ja sam vidjela kod neke raje na FB satusima da planiraju da nesto odnesu ovoj zeni (u skorije vrijeme). hajde da se i mi organizujemo, moze i ta kafica u tuzli. ne mora biti sve spremno za ovaj vikend jer ce raja vjerovatno nesto odnijeti ali barem za iduci da nesto prikupimo.
Ne nasjedajte na gluposti...ovo nije istina... ma znam gdje zive -do mog svekra odmah...preselili se u novu kucu,placaju kiriju...ima dijete i radni stol i sve sto mu treba-posakrivali...na snimci pise na podu itd itd nisu u extra situaciji ali da nemaju sta jesti-NIGDJE VEZE
Ne nasjedajte na gluposti...ovo nije istina... ma znam gdje zive -do mog svekra odmah...preselili se u novu kucu,placaju kiriju...ima dijete i radni stol i sve sto mu treba-posakrivali...na snimci pise na podu itd itd nisu u extra situaciji ali da nemaju sta jesti-NIGDJE VEZE
ja sam samo koprala s facebook.ako hoces da ti na pp posaljem ime i prezime osobe koja je napisala ovo zoa mi je zena koje su se nasekirale al ja svaku pricu uzimam s rezervom nazalost pat put sa namagarcenu u ovom smislu
zbog ovakvih slučajeva ako je istina..nećemo pomoći onome kome zaista treba..a bukvalno sam bila voljna od svojih usta da odvojim za ovo dijete...tužna sam mnogo
Mamino sunce, maza, zivot i sreca... R 17.10.2011.
zbog ovakvih slučajeva ako je istina..nećemo pomoći onome kome zaista treba..a bukvalno sam bila voljna od svojih usta da odvojim za ovo dijete...tužna sam mnogo
Bas jutros citamo temu ja i mm,i on u zurbi,izlazi i govori uzmi adresu,broj telefona,bilo kakav kontakt,kad se vratim da vidimo sta cemo... kad... .
Rado bi i mi pomogli.
Da li se ovo ikako moze provjeriti. Dosta nas je voljno pomoci. Nisam to upratila na FB.
nama je juce nasa uciteljica skrenula paznju da je u nasem razredu jedno dijete u ocajnoj situaciji. majka je sama sa dvoje djece i navela nam je primjer da maleni nosi prevelike patike na fizicko. kad je dobio 'nove' patike on je sav sretan pokazivao djeci i govorio kako su mu lijepe . uciteljica mu je obezbjedila skolski pribor i ono sto smo mi mogli za 'prvu ruku' odraditi je da mu uplatimo uzinu sa tim da ce to ostati dogovor do kraja godine. za mene bi bilo porazavajuce da moje dijete jede uzinu a da neko dijete sjedi i gleda a nema da kupi. to mi je strasno. mi smo se danas malo dogovarali i moj je bio prijedlog da se fokusiramo na djecaka i njegov boravak u skoli. ne ulazim u razloge zasto je on u takvom stanju, ne zelim da komentarisem majku ili oca ili bilo koga niti da im saljem hranu odjecu i ostalo, fokusirani smo na dijete. dogovorili smo se da mu kupimo neke cizme, da ne dolazi mokrih nogu u skolu, mozda neke robe, vidjecemo to jos sa uciteljicom i pratiti ga i ulijetati o potrebi i u dogovoru sa uciteljicom. hocu da kazem, kakvi su god razlozi koji stoje iza te situacije, dijete je to, sevap je pomoci.