RE: stara raja ....sa rr... (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

animagical -> RE: stara raja ....sa rr... (13.9.2012 14:41:15)

Idacha, jedan zagrljaj za tebe i tvoje momcice! fali mi onaj smijeh u neka doba noci[sm=smiley36.gif] hajde, bice jos trudnoca, jel de[sm=smiley1.gif]

mamine oci -> RE: stara raja ....sa rr... (13.9.2012 14:47:09)

Idacha[sm=smiley27.gif]nek si se javila,
meni fali ona tema "nocne ptice" gjde smo se bas do jutra druzile davno je to bilo[sm=smiley36.gif]

Ninushka -> RE: stara raja ....sa rr... (13.9.2012 14:56:04)

Eh, ja ću to ovako na brzinu, prije nego ručak zagori...

najviše pamtim RR po smijehu, savjetima kad je najpotrebnije, ... i receptima (neizostavno). Dok sam bila trudna i najaktivnija, sjećam se kako sam umirala od smijeha čitajući postove na temi 'muževi i njihove provale'.... to neću nikada zaboraviti, muka mi i povraća mi se ali ja se i dalje smijem-prijeko potrebno bilo..

Sjećam se kako sam svaku temepraturu propratila na RR, da provjerim radim li pravo, tu je Hanady prednjačila sa savjetima...

Uglavnom ja sam tu s početka '10, i moj staž je više čitalački, samo čitam pa stvorim sliku o autorici posta kojeg čitam.... (ko' kakva uhoda)..

Ja vas cure dijelim na neke svoje kategorije, svaka je posebna i svojevrsna....

RR-YOUR TIME TO RELAX- ovo bi bio moj moto za RR.

Haman sam otišla skorz Off topic, ali ajde...

veeseelaa -> RE: stara raja ....sa rr... (13.9.2012 14:58:31)

idača e nek si se javila
i drago mi je što me pamtiš, kao i ostale cure koje su me spomenule

felix -> RE: stara raja ....sa rr... (13.9.2012 15:00:54)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

idača e nek si se javila

e vala tebe kad, neko nebi pamtio bilo bi stvarno mislim , ti se lako ne zaboravljaš[sm=jezicek.gif].....[sm=smiley1.gif]....

Ninushka -> RE: stara raja ....sa rr... (13.9.2012 15:06:28)

Ne znam kako su mi promakli savjeti o dojenju, ali ta mi je tema bila No1, hvala LejliKa....
i da dodam jjoš jednu misao na moto 'Time to relax and learn smth new'...

veeseelaa -> RE: stara raja ....sa rr... (13.9.2012 15:11:08)

IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

idača e nek si se javila

e vala tebe kad, neko nebi pamtio bilo bi stvarno mislim , ti se lako ne zaboravljaš[sm=jezicek.gif] .....[sm=smiley1.gif] ....

to mi je mana [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

reallove -> RE: stara raja ....sa rr... (13.9.2012 15:13:49)

Idacha[sm=smiley31.gif]

Galicia -> RE: stara raja ....sa rr... (13.9.2012 16:25:59)

Fali mi dusha svih dusha, mersiha...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

teacher75 -> RE: stara raja ....sa rr... (13.9.2012 16:33:24)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Fali mi dusha svih dusha, mersiha...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

a gdje je ona nestala odjednom[sm=zmeden.gif]

felix -> RE: stara raja ....sa rr... (13.9.2012 16:41:19)

DA BAŠ FALI ....
cula sam se snjom donedavno..posle nestala nema je tj ima je al aktivna nije ....
vesela nije mana !

Mirkica -> RE: stara raja ....sa rr... (13.9.2012 17:28:13)

mersiha77 mislite na nju , ona je aktivna na FB doduse slabije nego inace a na RR ne dolazi ne znam sto [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Idacha cesto mi naumapdnes sa svoja dva sina i to tako blizu rodjena (kako uspjevas kako vam funkcionise ) [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] da su ti zivi i zdravi uzivaj sa njima

meni nedostaje acudesa uvjek mi je bila mila , citava cekaonica iz 2009 godine (najljepse vrijeme ikada za netom provedeno) [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] i da ih ne nabrajam znaju koje su :))) .

MarinaDK
noa i dadada isto super zene

reallove -> RE: stara raja ....sa rr... (14.9.2012 11:38:51)

nema nje nigdje,ja sam je imala na fB,a nema je vise,cini mi se,bila je aktivna jedno vrijeme,ali dugo,dugo nisam vidjela da je tu

Galicia -> RE: stara raja ....sa rr... (14.9.2012 11:45:11)

Nadam se da je dobro. Dala sam joj nadimak Majka Tereza jer je uvijek na svakoj temi pokusavala da nas izmiri i izgladi situaciju.

koka i po -> RE: stara raja ....sa rr... (14.9.2012 21:26:19)

kao sto rece moja kantonka..
na ovom forumu sam upoznala mnogo dragih zena .ruzno bi bilo kad bih rekla da cu ih se sjecati po necemu jer bi to znacilo nekakvu vrstu rastanka a to ne zelim jer one koje mi virtuelno nesto znace jos vise znace i u stvarnom zivotu.od mnogih izdvojila bih forumasice cije postove rado citam a to su snijeg,jasmin,hanabanana , pahuljica i nasa plava ruza.one koje mi fale (ali samo virtuelno jer u stvarnosti je drugacije) su acudesa,jelena T,moja sele,mama 2009.
naravno da postoje osobe sa kojima sam veoma bliska ali o ove druge.no to je sasvim neka druga prica.
uglavnom da pravim spisak dragih ljudi...nebi bio dug ali bi bio kvalitetan(u sustini mi je preci kvalitet od kvantiteta[sm=smiley36.gif])
mah....znaju one ko su [sm=smiley27.gif]

rerica -> RE: stara raja ....sa rr... (16.9.2012 13:04:50)

Ja se javljam ko stara koka RR[sm=smiley36.gif]
doduse slabije se sad javljam al sam prije bila aktivna iiiiiiiii [sm=smiley1.gif]

Apotekarka -> RE: stara raja ....sa rr... (16.9.2012 15:37:55)

Ella h nema je dugo. ...

veeseelaa -> RE: stara raja ....sa rr... (16.9.2012 17:17:02)

ma beži koko gdje sam ja [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

koka i po -> RE: stara raja ....sa rr... (16.9.2012 19:43:00)

ti se jos ne ubrajas u staru izgubljenu raju i neka tako ostane [sm=smiley36.gif]
ti si brate evergreen[sm=smiley36.gif]

Bambi09 -> RE: stara raja ....sa rr... (20.9.2012 19:44:38)

Sugerisase mi da ovdje prekopiram svoj post iz kafane, jer odavno se nisam javljala. Hvala svima koji su se sjetili mene (pa me valjda i prizvali).
Lady26, Amani, mama2009, Nunny, jedna2u1, veesseela, Dida79, megi, zvecka, salmy, frenkoza, Srculence, tajra, mamine oci, scarllet, Buba29, Rabi, tweety, anitaMO, noa, marijanna, iv@ncica, Romali, Ben10, anidla, nikita, Pahuljica, Visnja, sahara, mama_alma, zaha, emma.L, remzy, Happy, HanaBana, MinaMM, chuci, dinaa, Bubana, koka i po, N_N, Niobe, Acudesa, Taurus, ena23, Mya 81, marinčii, Teacher, Galicia, myb@by, klemzi, Djana, jasmin, milenium, Iman83, dadada, Breskva, Mjeseceva Pratilja, Skvo RR, muaaa, neki, palachinken, reallove, gerberka, bebacha, Mirkica, SelmydZanky, Lejla Ka, idacha, Ilhana, hanabanana, sporty mama, škorpija, Sonja, zinanina, mojbebac, Ex-Yu, dafri, cija, sheri, felix, mala mu, tekja, sweet baby, Ella_H, Ivana TZ, bebana27, niki83, lirio, *pcelica*, bubuli, mala86, jelenaT, MALA1994, Luna04, Hanady RR, Private, bumbalu, amela_2008...
Ako sam koga preskocila ili zaboravila nemojte mi uzeti za zlo, podjednako vas sve volim J

Skvo RR -> RE: stara raja ....sa rr... (20.9.2012 19:48:33)

[sm=smiley31.gif]

klemzi -> RE: stara raja ....sa rr... (20.9.2012 20:13:31)

Bambiiii, vrati nam se i budi s nama tu...fali tvoja srčanost [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

dinaa -> RE: stara raja ....sa rr... (20.9.2012 20:14:15)

[sm=smiley31.gif]

mala86 -> RE: stara raja ....sa rr... (20.9.2012 20:14:08)

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Sugerisase mi da ovdje prekopiram svoj post iz kafane, jer odavno se nisam javljala. Hvala svima koji su se sjetili mene (pa me valjda i prizvali).
Lady26, Amani, mama2009, Nunny, jedna2u1, veesseela, Dida79, megi, zvecka, salmy, frenkoza, Srculence, tajra, mamine oci, scarllet, Buba29, Rabi, tweety, anitaMO, noa, marijanna, iv@ncica, Romali, Ben10, anidla, nikita, Pahuljica, Visnja, sahara, mama_alma, zaha, emma.L, remzy, Happy, HanaBana, MinaMM, chuci, dinaa, Bubana, koka i po, N_N, Niobe, Acudesa, Taurus, ena23, Mya 81, marinčii, Teacher, Galicia, myb@by, klemzi, Djana, jasmin, milenium, Iman83, dadada, Breskva, Mjeseceva Pratilja, Skvo RR, muaaa, neki, palachinken, reallove, gerberka, bebacha, Mirkica, SelmydZanky, Lejla Ka, idacha, Ilhana, hanabanana, sporty mama, škorpija, Sonja, zinanina, mojbebac, Ex-Yu, dafri, cija, sheri, felix, mala mu, tekja, sweet baby, Ella_H, Ivana TZ, bebana27, niki83, lirio, *pcelica*, bubuli, mala86, jelenaT, MALA1994, Luna04, Hanady RR, Private, bumbalu, amela_2008...
Ako sam koga preskocila ili zaboravila nemojte mi uzeti za zlo, podjednako vas sve volim J

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Ella_H -> RE: stara raja ....sa rr... (20.9.2012 21:18:27)

I meni nedostaje sva stara i nova raja.
Sve one koje su me spomenule big[sm=smiley31.gif].

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>