jasmin -> RE: stara raja ....sa rr... (12.9.2012 9:52:59)
|
IZVORNA PORUKA: felix neznam koji drugi naziv, da dam al mi neke rekoše na anketi da otvorim temu jer bi se dalo razglabati hahha pa evo valjda Visnja ne zakljuca ..... po, čemu neke osobe pamtite/pamtice te ?? One koje su na vas, ostavile utisak bio loš ili dobar [sm=smiley1.gif] .... -Marina DK,ostra na jeziku,ali iskrena i pisala je ono sto je mislila.Iako se nekada nismo slagale,imale smo lijepu zavrsnicu i ostala mi je u lijepom sjecanju. -noa...pamtim je po ovome [sm=jezicek.gif],ali zaista,uvijek je znala posteno nasmijati. -dadada,zence u svom fazonu,furala je svoje i tako je pamtim. -henna ze,pamticu je po prici o prijateljstvu s kcerkicom.Meni je to posebna prica koja ima odjek. -felix,po njenim slatkim mukama u odgoju Anelka. -Niobe,po divnim fotkama. -Iman83,po svemu sto je divno,jednostavno tako. -Pahuljicaa,zao mi je Pahuljo,ali cu da te pamtim po ljepoti i sarmu kakvi se tesko nadju. -Visnja-mama uciteljica i sve na taj fazon,miroljubiva i sve u stilu mir,mir,mir...mislim,Sahbaz je to [sm=smiley36.gif]. -Lejla Ka,po dojenju [sm=jezicek.gif]. -Blue rose,po temperamentu i ozbiljnosti. -hanabanana,kad hana...nesto napise,rr zacuti par minuta [sm=smiley16.gif]. -Hanady,ona je definitivno `zakovala` pamcenje...zena koja sve stigne,super kuva,odgaja djecu,radi,tu je za svu rr raju,humanitarka,sebe zrtvuje za sviju,ma zena za sva vremena.I pamticu je po postovima koje sam nekada jedva citala.Ovo zadnje sorry. -Galicia,nisam imala priliku pricati sa osobom ostrijeg jezika.Na slikama mi je totalno suprotna.Tako ne znam kako da je pamtim [sm=jezicek.gif]. -veeseelaa,ono sto je Marilyn Monroe bila u svoje vrijeme,veeseelaa je na rr.Po tome ce svi da je pamte.I po svekrvi [sm=jezicek.gif]. -mamine oci,po dobroti.Nema dalje. -SdZ,po [sm=smiley27.gif]. -Lady26,po Dukanu [sm=jezicek.gif]. Ima tu jos,kad se sjetim.
|
|
|
|