Mamica24 -> RE: stara raja ....sa rr... (7.8.2016 0:55:46)
|
IZVORNA PORUKA: koka i po koko i po i ti mi nekako nedostajes e dusa moja [sm=smiley13.gif]. ja bih voljela da se ova stara rr raja vrati. oni su cinili neizostavnu kariku iskrenosti ,prijateljstva i merhameta ,ovog foruma.voljela bih da se vrate oni ljudi i ono vrijeme kad smo sve disale jedna za drugu,kad smo tacno znale sta i u kom trenutku trebamo uciniti da bi ovaj svijet obojili ljepsim bojama(vjerovatno tema o porodici iz Sirije i sve slicne nebi ostale ovako usamljene).voljela bih da se vrati moja sele.... eh moja sele.....to je jedno stvorenje...nema te rijeci kojom je mogu opisati. smijala se sa mnom a bome i plakala...kad mi je najteze bilo vidala je moje rane...kad mi je pod nogama gorilo ona je bila voda koja je vatru gasila....kad sam "padala" pruzala mi je slamku da ne padnem...ali ako ipak padnem ona me dizala....to je moja sele. samo je nekolicina takvih ovdje....onih koje ne interesuje ni polozaj u drustvu,ni debljina necijeg novcanika...nego je vazno samo ono sto je u covjeku(ili nije). Niko to ne bi ljepse rekao od tebe [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|