RE: Kako znati da vas partner zaista voli? (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

sabinos -> RE: Kako znati da vas partner zaista voli? (12.9.2012 17:08:45)

IZVORNA PORUKA: MAMA MA

Ja i mm smo totalne suprotnosti....

ali doslovno....mislim da je jedina stvar(cuj stvar?[sm=smiley5.gif])koju oboje volimo-naše dijete...

i zbog te velike suprotnosti u nasim razmisljanjima,ponasanju,temperamentu,i velikeeee kolicine kompromisa i tolerancije, znam da me voli(a i ja njega)...jer ako nekog ne volis neda ti se zafrkavat sa svim nabrojanim...[sm=smiley1.gif]

ti si to tako fino srocila pa da se ne ponavljamo.kod nas je isto...ama ni jelo,ni pice,nista isto ne volimo.
ja ga nekad zezam:bogati sto smo mi uopce zajedno?[sm=smiley36.gif]
al to mora da je ljubav [sm=smiley1.gif]

MAMA MA -> RE: Kako znati da vas partner zaista voli? (13.9.2012 8:32:18)

IZVORNA PORUKA: sabinos

Ja i mm smo totalne suprotnosti....

ali doslovno....mislim da je jedina stvar(cuj stvar?[sm=smiley5.gif])koju oboje volimo-naše dijete...

i zbog te velike suprotnosti u nasim razmisljanjima,ponasanju,temperamentu,i velikeeee kolicine kompromisa i tolerancije, znam da me voli(a i ja njega)...jer ako nekog ne volis neda ti se zafrkavat sa svim nabrojanim...[sm=smiley1.gif]

ti si to tako fino srocila pa da se ne ponavljamo.kod nas je isto...ama ni jelo,ni pice,nista isto ne volimo.
ja ga nekad zezam:bogati sto smo mi uopce zajedno?[sm=smiley36.gif]
al to mora da je ljubav [sm=smiley1.gif]

to mora da je ljubav-nema sta drugo da bude..[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

MAMA MA -> RE: Kako znati da vas partner zaista voli? (13.9.2012 8:35:09)

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja sam sangvinik a mm neka kombinacija kolerika i melanholika pa zamislite na sta to lici [sm=smiley36.gif]

ma nije ni tako lose...nedao Bog da je flegmatik pa bi onda vidjela kombinacije...

teacher75 -> RE: Kako znati da vas partner zaista voli? (13.9.2012 11:42:44)

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja sam sangvinik a mm neka kombinacija kolerika i melanholika pa zamislite na sta to lici [sm=smiley36.gif]

ma nije ni tako lose...nedao Bog da je flegmatik pa bi onda vidjela kombinacije...

imala sam jednog flegmatika 5 godina i dosta vise[sm=smiley36.gif]

veeseelaa -> RE: Kako znati da vas partner zaista voli? (6.5.2014 1:11:53)

Ne volis njegovu porodicu, ne dozvoljavas im da vidjaju djecu, ne ides im u posjetu i njemu "ne dozvoljavas" da im pomaze, posjecuje ih itd a on naravno samo zaljubljeno gleda u tebe i ne primjecuje da si negativac - voli te

ja mislim da je to sve zbog seksa [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 6 [7]