|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Modni promasaj
5.9.2012 13:47:29   
Alhemicarka
Meni je maskirno odron, dobila sam za bebi jako slatke hlačice, ali maskirne. Odmah sam ostavila sa strane, tako mi je to mrsko da ne bih imala obraza nikome ni na babine odnjeti. user posted image

Ona neda da je slome, otima se i prkosi...

09. 04. 2012. Mamin Vrtirep

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 251
5.9.2012 13:49:23   
*pcelica*
Evo Hanady ovako izgledaju te pletenice s masnicama http://www.youtube.com/watch?v=4ICAWFHaA7g&feature=related
Meni su na djevojcicama bas simpaticne

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 252
5.9.2012 13:49:51   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

imam ja jednu sliku u maskirnoj maici user posted image user posted image user posted image

evo mećem , meni nije tako loše user posted image user posted image user posted image

http://www.dodaj.rs/f/1k/YT/1Ywsh5Om/modni-promasaj.png

e heboga vesela...pa i ja sam u srednjoj školi nosila istu ovkavu...
imala sma i maskirno smeđe-oker majicu lađa ozrez...
imala sam texas šorc kratki na isti fol maskirno zeleno...
i košulju vojničku nosila kratku na njega a dole martinke...

naću i ja slike iz srednje da skeniram nije bilo Fb-a tada...

la kud bi sad majeti sa ntim majicama...ja podjelila djeci po mahali teengirls nek nosajuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 253
5.9.2012 13:51:06   
aazra
Smatram da postoji razlika izmedju onog sto zovemo "klasicni" stil i "jednostavni"  ili lezerni, opusteni. ja volim ovu drugu varijantu, ali nikako ne volim klasicno odijevanje ni tetasto.
Ja se ni u najopustenijoj varijanti ne mogu obuci neukusno bar ja to mislim jer ne volim napadne stvari, kao ni boje user posted image

A cak i kad se desi da je na meni neka "dosadna" kombinacija, razbijem je s nekim komadom nakita u boji, ili snalom isl. user posted image

Inace ja volim nakit, moze bijelo zlato, srebro, pa i bizuterija samo da nije zuto user posted image
Ali ne volim se điđati - ako recimo imam nausnice onda ne nosim uz to i lancic, samo jedno od toga.
stvarno mi nađiđane zene izgledaju "jeftino" i nekako ako zena ima pri sebi neku osobnost, karizmu onda je takve stvari samo ucine da izgleda nekako prostije...

Neposredna veza do poruke: 254
5.9.2012 13:52:53   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: aazra

Smatram da postoji razlika izmedju onog sto zovemo "klasicni" stil i "jednostavni"  ili lezerni, opusteni. ja volim ovu drugu varijantu, ali nikako ne volim klasicno odijevanje ni tetasto.
Ja se ni u najopustenijoj varijanti ne mogu obuci neukusno bar ja to mislim jer ne volim napadne stvari, kao ni boje user posted image

A cak i kad se desi da je na meni neka "dosadna" kombinacija, razbijem je s nekim komadom nakita u boji, ili snalom isl. user posted image

Inace ja volim nakit, moze bijelo zlato, srebro, pa i bizuterija samo da nije zuto user posted image
Ali ne volim se điđati - ako recimo imam nausnice onda ne nosim uz to i lancic, samo jedno od toga.
stvarno mi nađiđane zene izgledaju "jeftino" i nekako ako zena ima pri sebi neku osobnost, karizmu onda je takve stvari samo ucine da izgleda nekako prostije...

eto komlet da te potpišem...a ovo bodirano posebno...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 255
5.9.2012 13:54:15   
bellla

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: bellla

a maskirne maice , pantole i sl?

imamuser posted image

pa gdje ideš u tomeuser posted image

Moje su oversized,nosim ih na kukovima,u kombinaciji sa uskom majicom/jaknom gore,na kanadjanke/starke, a idem svugdje user posted image

Be happy,it drives people crazy!

Neposredna veza do poruke: 256
5.9.2012 13:55:33   
Hanady RR
bogami bella dobro si...ja stavrno ženu sa djeteom ne mogu nikako ugurat u maskirnouser posted image sa kukova, uska majica , kanađanke...
mislim lijepo...al da ti kažem u mojoj glavi to je modni pormašajuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 257
5.9.2012 13:56:38   
veeseelaa
a nisu ovo slike iz srednje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo je od prije par godinica
mislim da iz srednje imam samo slike s mature user posted image

al kad več spomenu školu, sad vam metnem jednu iz osnovne škole, ima da se zavalite, biće garant komentara za sve četiri nas na slici user posted image user posted image

http://www.dodaj.rs/?3J/k/1MTRQRfx/465992279049664314619006.jpg

ispod ove moje maice (ja sam krajnje lijevo) je maica dugih rukava, zelena na tufnice user posted image user posted image user posted image

halilite imamo samo 13 godina

< Poruku je uredio veeseelaa -- 5.9.2012 13:57:57 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 258
5.9.2012 13:58:35   
aazra
Veeseelaa dobra ti je slika ali hajd reci realno da li bi sad da nisi trudna obukla usku maskirnu majicu do pola stomaka?
p.s. mislila sam na onu gornju sliku gdje si naslonjena na auto.

< Poruku je uredio aazra -- 5.9.2012 13:59:28 >

Neposredna veza do poruke: 259
5.9.2012 13:59:21   
bellla

bogami bella dobro si...ja stavrno ženu sa djeteom ne mogu nikako ugurat u maskirnouser posted image sa kukova, uska majica , kanađanke...
mislim lijepo...al da ti kažem u mojoj glavi to je modni pormašajuser posted image

user posted image Nemamo isti,ma ni slican ukususer posted image

Be happy,it drives people crazy!

Neposredna veza do poruke: 260
5.9.2012 13:59:23   
veeseelaa
bi, što da ne user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 261
5.9.2012 13:59:23   
felix

a nisu ovo slike iz srednje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo je od prije par godinica

al kad več spomenu školu, sad vam metnem jednu iz osnovne škole, ima da se zavalite, biće garant komentara za sve četiri nas na slici user posted image user posted image

ispod ove moje maice (ja sam krajnje lijevo) je maica dugih rukava, zelena na tufnice user posted image user posted image user posted image

na ovoj sl. mi toliko A. licina tebe osmjeh ma ko da vidim A u tim godinama majkemi to odma pomisli.

Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.

Neposredna veza do poruke: 262
5.9.2012 14:00:12   
koka i po
sta ti fali majke ti?
tako se nosilo u to doba.
hajde veselice previse si samokriticna....bjez ba ...vidi ti osmjeha...ko da je bitno sta si obukla.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 263
5.9.2012 14:00:36   
veeseelaa
havla felix, bar moj osmijeh da ima, kad je ostalo na oca user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 264
5.9.2012 14:01:06   
Hanady RR

de vesela ne izmišljaj...
nije prije par godina nego prije 7-8...
i ja sma sa 25 to nisla...al sa 33 vala ne ide nikako da sma ober zgodna

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 265
5.9.2012 14:01:11   
bananica
za mene nista nije modni promasajuser posted image

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 266
5.9.2012 14:01:50   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: koka i po

sta ti fali majke ti?
hajde veselice previse si samokriticna....bjez ba ...vidi ti osmjeha...ko da je bitno sta si obukla.

ma pusti osmijeh, al maica bijela na crne fruge a ispod zelena maica na tufnice, kako mi majka dade da idem ovakva u školu, lele user posted image user posted image user posted image
a vidi mojoj drugarici meda na slici, kako sam samo željela i ja mede na slici user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 267
5.9.2012 14:02:20   
Hanady RR

sta ti fali majke ti?

meni je bolje obučena sa 13 nego na onoj maloprije na ruže majici...
gdje ti je vesela sad ova kombinacija...ti s ene mjenjaš, obuci je...ova je majoca i farmer svjetli sad hituser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 268
5.9.2012 14:03:14   
aazra
Ne znam meni ta maskirna odjeca nije niti zenstvena niti lijepa, vjerovatno je do mene user posted image

A mornarske majice kakve smo nosile nekad odavno su prevaziđene ali bude lijepa sjecanja user posted image

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 269
5.9.2012 14:04:01   
veeseelaa

pa kakve to veze ima, 25-26 il 33, to je sve u par godina....
ja sam dijete dobila haman u 30 godini.... a udala se haman u 29.... koji mjesec prije ....
meni je sve to super
i sve bi to nosila i sad, zašto se moramo mijenjati u tolikom obimu jer smo mame???
bitno je da ne stoji aman nešto ružno....
ja sam Bgm tu maicu skupo platila i ne odričem je se lakouser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 270
5.9.2012 14:05:32   
Visnja RR
bella meni je tvoj ukus savrsen user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 271
5.9.2012 14:07:02   
veeseelaa

sta ti fali majke ti?

meni je bolje obučena sa 13 nego na onoj maloprije na ruže majici...
gdje ti je vesela sad ova kombinacija...ti s ene mjenjaš, obuci je...ova je majoca i farmer svjetli sad hituser posted image

maica mi je ormaru, mislim ova maskirna, složena sa ostalim maicama koje nosim, budem ja nju obukla sljedeće ljeto aBd user posted image
inače ja još imam jako puno garderobe iz srednje škole, a imam jednu haljinu koju rado nosim od 22-23 godine user posted image user posted image
mama mi šila, crna, dugi rukav, jesenja, ispod koljena

ti više ništa ne nosiš od prije udaje? promijenila si stil? pa štooo?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 272
5.9.2012 14:09:17   
Hanady RR

ja sam dijete dobila haman u 30 godini.... a udala se haman u 29.... koji mjesec prije ....
meni je sve to super
i sve bi to nosila i sad, zašto se moramo mijenjati u tolikom obimu jer smo mame???
ja sam Bgm tu maicu skupo platila i ne odričem je se lakouser posted image user posted image user posted image

ma de molim te...
gdje je isto biti majka svojoj djeci i nemat ih...
ja biram dojeću po mjestu gdje sam, šta sma...itd...

stavrno zamisli sad vodim dijete u školu u markisnoj majici...
ajjjjjuser posted image user posted image user posted image

ne volim ja to da se neko boji godina...
ja lijepo sve sa godinama...
i mjestom gdje sam...
velika je razlika 25 i 30 kad se kreneš iz ormara oblačituser posted image
ja sma podjelila...
eto neku noć soraji sma dala 5 jakni za jesen...
nove ostale...pred udaju nosila S broj pa njoj taman...
al fakat sad rozu kožnu jaknu d aobučem...ne ide user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 273
5.9.2012 14:11:00   
Galicia
Promasaj kod muskaraca su mi ove papuce.

http://www.google.com/imgres?um=1&hl=en&sa=N&biw=1311&bih=656&tbm=isch&tbnid=lCwspUWbTU-xXM:&imgrefurl=http://www.tvrtke.com/muske-papuce-sutalo-d-o-o,PID-7,MP-4942,MF-74661.aspx&imgurl=http://www.tvrtke.com/muske-papuce-74661-4942_L.jpg&w=300&h=225&ei=8UBHUMH1CuTr0gHJo4HoCQ&zoom=1&iact=hc&vpx=190&vpy=156&dur=8610&hovh=180&hovw=240&tx=168&ty=135&sig=108057275087662870610&page=1&tbnh=137&tbnw=183&start=0&ndsp=17&ved=1t:429,r:0,s:0,i:76

http://www.google.com/imgres?start=90&um=1&hl=en&sa=N&biw=1311&bih=656&tbm=isch&tbnid=FPyDQzomvQIRmM:&imgrefurl=http://www.kupindo.com/Papuce/9609958_Muske-kozne-papuce-615-SNIZENJE-&imgurl=http://static.kupindoslike.com/Muske-kozne-papuce-615-SNIZENJE-_slika_O_1075499.jpg&w=800&h=562&ei=KEFHUPqCHZO60AG4-4GYDg&zoom=1&iact=hc&vpx=497&vpy=199&dur=1703&hovh=188&hovw=268&tx=120&ty=107&sig=108057275087662870610&page=5&tbnh=145&tbnw=175&ndsp=22&ved=1t:429,r:2,s:90,i:12

“It takes a long time to make it simple.”

Neposredna veza do poruke: 274
5.9.2012 14:11:20   
Amani12

meni je sve to super

user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *