RE: Trudna sam!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

mamine oci -> RE: Trudna sam!!! (7.2.2013 8:40:20)

[sm=bravo.gif]Svim trudnicama iskrene cestitke,Nedzli posebno,zelim vam ugodnu trudnocu,zdrave bebice i lake porode [sm=rozica.gif]

riba78 -> RE: Trudna sam!!! (7.2.2013 9:00:57)

IZVORNA PORUKA: nedzla.

u 12-stoj godini braka ugledala svoje [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]

u maminoj tibi su [sm=duda.gif][sm=duda.gif] i kucaju [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

hvala Allahu Dragom Milostivom....

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
iskrene čestitke [sm=smiley27.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

snjeguljicaa -> RE: Trudna sam!!! (7.2.2013 11:15:51)

Nedzla draga [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] cestitam ti od srca

D_K -> RE: Trudna sam!!! (7.2.2013 11:28:48)

u maminoj tibi su [sm=duda.gif][sm=duda.gif] i kucaju [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

divno..
[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

SdZ -> RE: Trudna sam!!! (7.2.2013 11:30:06)

Novim trudnicama iskrene cestitke, da im sljedecih devet mjeseci prodje najbolje sto moze i da na ovaj sareni svijet donesu zdrave i vesele bebice. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Medi_87 -> RE: Trudna sam!!! (7.2.2013 11:34:35)

Nedzla cestitam od srca zaista divna vijest[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ninushka -> RE: Trudna sam!!! (7.2.2013 11:55:44)

Nedžla čestitam ti od srca, želim ti ugodnih i lijepih 9 mjeseci i zdrave i žive male bebice ... Uživaj sretnice sada!!!!!!!

Bambina. -> RE: Trudna sam!!! (7.2.2013 15:23:19)

cestitam od srca svim novim trudnicama. laku trudnocu i porod zelimn.[sm=bravo.gif]

ljubičica 28 -> RE: Trudna sam!!! (7.2.2013 15:30:54)

Nedžla, čestitke od [sm=smiley27.gif]! Zaista predivna vijest. Da aBd trudnoća prođe školski i da rodiš žive i zdrave [sm=duda.gif][sm=duda.gif]! [sm=rozica.gif]

A prije par dana sam saznala istu ovakvu vijest od jedne naše forumašice, mislim da je i njoj 12. godina braka. Nisam upratila da li se javljala ali bih voljela da se javi i da objavi vijest. Ovakve vijesti su mi najdraže [sm=smiley1.gif].

nedzla. -> RE: Trudna sam!!! (7.2.2013 20:13:51)

svima vam hvala na čestitkama,

[sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

neka se i vaše želje ispune aBd

Mia -> RE: Trudna sam!!! (7.2.2013 20:21:10)

nedzla draga, kako si me obradovala [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Da vas dragi Allah vise nikad ne rastavi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

nedzla. -> RE: Trudna sam!!! (8.2.2013 23:35:45)

IZVORNA PORUKA: Mia

nedzla draga, kako si me obradovala [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Da vas dragi Allah vise nikad ne rastavi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Amin Mia da i ti aBd što prije doživiš ove prelijepe trenutke [sm=bravo.gif]

sel.87 -> RE: Trudna sam!!! (27.2.2013 8:02:02)

zdravo svima novi sam clan i super je ovaj portal,imam jedno pitanje trudna sam vec cetiri nedelje al nemam nekih simtopma osim sto grudi rastu medutim imam jak kasalj i nos zacepljen jel moguce da je od trudnoce il mjenjanja organizma pzzz
[sm=smiley13.gif]

marinčii -> RE: Trudna sam!!! (27.2.2013 8:24:58)

sel87 prvo dobro došla i čestitam na trudnoći,na početku trudnoće često žene tako znaju imat simptome prehlade mada ne mora ni biti,možda si se i prehladila,probaj piti čaj od sljeza a možeš ga i kapati u nos ,malo povećaj unos c vitamina i bit će to dobro,sretno

sirnica -> RE: Trudna sam!!! (27.2.2013 8:27:35)

sel.87, čestitam ti na trudnoći. Ne brini se zbog nedostatka simptoma, još je rano-obično se pojavljuju od 6.nedjelje, opet-sve je individualno. Začepljen nos može biti posljedica trudnoće, ali i to se javlja kasnije, možda si samo malo prehlađena. Pridruži nam se na temi Razgovori u očekivanju bebe-februar

malena27 RR -> RE: Trudna sam!!! (27.2.2013 8:27:56)

sel87 dobrodosla na forum i iskrene cestitke na [sm=rozacrtici.gif]
Vise o simptomima trudnoce mozes naci na temi: http://www.ringeraja.ba/forum/Nakon_koliko_se_pojavljuju_simptomi_trudnoce%3F/m_50852/tm.htm
Tamo mozete nastaviti o simptomima da izbjegnete OT.

LP, RR Tim [sm=smiley1.gif]

lala0606 -> RE: Trudna sam!!! (27.2.2013 8:47:16)

je se unaprijed izvinjavam sto ovdje pisem , a mozda ne trebam ... ali mi je hitno potreban savijet ili pomoc[sm=zmeden.gif]. tek sam usla u 8 mj, jutros kad sam isla na wc na vesu sam ugledala iscjedak prozirne boje i gust kao zelatin ( izvinjavam se na opisu ali moram )... toliko sam se prepala jer sam cula za cepove neke... molim vas vi iskusniji mi recite kakko to izgleda i dali je to kod mene bio..... sva sam vise luda od brige jer sam tek usla u 8

Lady26 -> RE: Trudna sam!!! (27.2.2013 8:54:21)

Lala, sluzni cep je sluz gusta i cvrsta sa sukrvicom i dosta je ima...
Ja bih se svakako javila doktoru, mozda nije nista ali ne bih razbijala glavu...
Sretno [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/rozica.gif[/image]

lala0606 -> RE: Trudna sam!!! (27.2.2013 8:57:08)

hvala, kod svog dok sam narucena tek za 10-tak dana jedino da odem kod privatnika na UZ da me pregleda...

Lady26 -> RE: Trudna sam!!! (27.2.2013 8:59:45)

IZVORNA PORUKA: lala0606

hvala, kod svog dok sam narucena tek za 10-tak dana jedino da odem kod privatnika na UZ da me pregleda...

Mozda ce se javiti neko ko bi znao vise, ali svakako ne bih cekala 10 dana...
Ne mora biti nista opasni ni strasno ali da ne dumas...
Mozes li nazvati tog svog dr pa mu objasniti na telefon?
Evo sad citam da moze biti i proziran, mada meni nije bio...
Javi se obavezno doktoru.... Mislim da ti treba pregled a ne UZ, da pogledaju da li se otvaras, jer to znaci kad izadje sluzni cep

veeseelaa -> RE: Trudna sam!!! (27.2.2013 9:02:01)

javi se doktoru odmah

djoisa -> RE: Trudna sam!!! (27.2.2013 9:02:32)

ako smatras da ti treba pregled dr bi te trebao primiti i bez najave

lala0606 -> RE: Trudna sam!!! (27.2.2013 9:03:04)

kod mene je prozirno i duguljasto kao glista i debljine i sve[sm=smiley19.gif]... tako me je strah jer nisam cula nista lijepo o porodu na pocetku 8 mj... danas cu svakako otic na UZ necu ni cekat svog doktora....

bebacha -> RE: Trudna sam!!! (27.2.2013 9:04:13)

IZVORNA PORUKA: lala0606

je se unaprijed izvinjavam sto ovdje pisem , a mozda ne trebam ... ali mi je hitno potreban savijet ili pomoc[sm=zmeden.gif]. tek sam usla u 8 mj, jutros kad sam isla na wc na vesu sam ugledala iscjedak prozirne boje i gust kao zelatin ( izvinjavam se na opisu ali moram )... toliko sam se prepala jer sam cula za cepove neke... molim vas vi iskusniji mi recite kakko to izgleda i dali je to kod mene bio..... sva sam vise luda od brige jer sam tek usla u 8

to nemora znaciti nista,a vjerovatnije nije sluzni cep.vjerovatno imas neku upalu
al ja da sam na tvom mjestu otisla bi odma doktoru
bez panike i nervoze,samo da odes na pregled da budes sigurna da je sve ok

Lady26 -> RE: Trudna sam!!! (27.2.2013 9:05:13)

Sretno, da bude sve u redu aBd, ali molim te obavezno odmah doktoru...

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/rozica.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>