RE: Trudna sam!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

reallove -> RE: Trudna sam!!! (29.11.2012 20:01:34)

IZVORNA PORUKA: Sonja

drage moje napokon da kazem da sam trudna 13+4 :) cekala sam fetalni da vidim hoce li biti sve ok i napokon jeste.. nadam se do kraja sve da ce biti uredu
ljubim vas[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]

cestitke draga,sve najbolje[sm=bravo.gif]

Mya_81 RR -> RE: Trudna sam!!! (29.11.2012 20:42:14)

Sonja, baš si nas obradovala!!!

Hannan -> RE: Trudna sam!!! (29.11.2012 21:05:40)

sonja, cestitam, divne vijesti [sm=bravo.gif]

Mjeseceva Pratilja -> RE: Trudna sam!!! (30.11.2012 0:16:26)

Iskrene cestitke, Sonja, i svako dobro da vas prati. [sm=bravo.gif]

sunce27 -> RE: Trudna sam!!! (30.11.2012 7:21:40)

Cestitke Sonja od [sm=smiley27.gif]

hippo -> RE: Trudna sam!!! (30.11.2012 8:14:59)

Veliki pozzzz za sve, ovdije sam nova, i cestitke od mene, i ja zelim s vama da podjelim radost, Sinoc sam radila test i pozitivan je [sm=smiley1.gif], prva trudnoca je pa i nemam iskustva.
Zadnju mjesecnicu sam imala 26.10., imala sam bolove kao pred menustraciju, jos uvijek me malo grudi bole i malo stomak, je li to normalno ? Nisam jos isla kod ginekologa, da li trebam da zurim i odmah se spremim ili mogu malo sacekati s obzrom da neki kazu ne treba odmah trcati ??? Pozzzzz

Medić* -> RE: Trudna sam!!! (30.11.2012 8:21:30)

IZVORNA PORUKA: hippo

Veliki pozzzz za sve, ovdije sam nova, i cestitke od mene, i ja zelim s vama da podjelim radost, Sinoc sam radila test i pozitivan je [sm=smiley1.gif], prva trudnoca je pa i nemam iskustva.
Zadnju mjesecnicu sam imala 26.10., imala sam bolove kao pred menustraciju, jos uvijek me malo grudi bole i malo stomak, je li to normalno ? Nisam jos isla kod ginekologa, da li trebam da zurim i odmah se spremim ili mogu malo sacekati s obzrom da neki kazu ne treba odmah trcati ??? Pozzzzz

Hippo i meni j zadnja bila 13.10. Dva testa pozitivna, jos nisam isla dr, htjela ove sedmice ali kazu da nece biti nekoliko dana, uglavnom jos nismo isli da testove potvrdimo. Tako da jos sedam dana moramo cekati. Ti vidi, ako se osjecas dobro ne moras zuriti a mozes i otici, za volju. I mene bole grudi i ponekad zigne stomak. Uzmi folnu kiselinu, folacin ako vec nisi, to mozes na svoju ruku piti, preporucuje se i prije i tokom trudnoce, pa kada odes dr vidjeces sta dalje :) Cestitke i urednu trudnocu i zdravu bebicu aBg [sm=smiley1.gif]

Sonja cestitke [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Miracle*3 -> RE: Trudna sam!!! (30.11.2012 8:26:24)

Medic [sm=smiley31.gif] pa draga moja cestitam ti, da sve prodje s hajrom.
I naravno svim osalim trudnicama zelim sve najbolje

Medić* -> RE: Trudna sam!!! (30.11.2012 8:28:11)

IZVORNA PORUKA: Miracle*3

Medic [sm=smiley31.gif] pa draga moja cestitam ti, da sve prodje s hajrom.
I naravno svim osalim trudnicama zelim sve najbolje

Hvala draga [sm=smiley27.gif]
Hvala svima [sm=smiley31.gif]

hippo -> RE: Trudna sam!!! (30.11.2012 8:36:46)

Nisam jos nista pila, otici cu do apoteke, pa sacekat cu i ja jos sa pregledom, bar se za sada osjecam ok, a cestitke da sve bude dobro, zdravu i urddnu trudnocu zelim i zdravu bebicu aBd [sm=smiley1.gif].. I jos nesto pusac sam, neki kazu odmah treba ostavit, neki kazu postepeno umanjiti jer je sok za organizam, ima li jos takvih [sm=smiley1.gif]

Neca xxx -> RE: Trudna sam!!! (30.11.2012 9:02:21)

Sonja, Hippo, cestitam vam od srca. [sm=angel.gif][sm=bravo.gif][sm=9nebesa.gif]
Zelim vam lagane trudnoce i zdrave bebice. [sm=smiley1.gif]

sirnica -> RE: Trudna sam!!! (30.11.2012 14:35:21)

hipo, sve najbolje[sm=pikapoka1.gif]

malenaa -> RE: Trudna sam!!! (30.11.2012 16:14:01)

mediccccc [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] puno zagrljaja i vibrica za urednu i zdravu trudnocu. bas si me obradovala!!Mashallah!!!

Medić* -> RE: Trudna sam!!! (30.11.2012 16:18:55)

IZVORNA PORUKA: malenaa

mediccccc [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] puno zagrljaja i vibrica za urednu i zdravu trudnocu. bas si me obradovala!!Mashallah!!!

Hvala mila, ubrzo i ti da docekas aBg [sm=smiley31.gif]

Ninushka -> RE: Trudna sam!!! (30.11.2012 17:36:19)

IZVORNA PORUKA: hippo

Nisam jos nista pila, otici cu do apoteke, pa sacekat cu i ja jos sa pregledom, bar se za sada osjecam ok, a cestitke da sve bude dobro, zdravu i urddnu trudnocu zelim i zdravu bebicu aBd [sm=smiley1.gif].. I jos nesto pusac sam, neki kazu odmah treba ostavit, neki kazu postepeno umanjiti jer je sok za organizam, ima li jos takvih [sm=smiley1.gif]

Najbolje bi bilo da odmah prestaneš pušiti, ne bih baš rekla da je šok za organizam. Ja za sebe ne bih rekla da sam aktivni pušač, ali kada smo počeli raditi na prvoj bebici odmah sam ostavila cigarete, i nisam pušila sve do prestanka dojenja.

Sretno ti s prestankom, ako možeš prestani već sada, želim ti laganu trudnoću i živu i zdravu bebicu.

Mašala, pa ova tema je sve aktivnija.

Sonja, tako mi je drago za tebe, kako lijepa vijest, sretno svim RR trudnicama, uživajte u ostatku trudnoće, svima želim žive izdrave bebice [sm=smiley1.gif]

niki83 -> RE: Trudna sam!!! (1.12.2012 9:58:49)

Cestitamo novim trudnicama, sve najbolje u sljedecem periodu im zelimo [sm=bravo.gif]
Bas mi je drago zbog Sonje [sm=smiley1.gif]

palachinken -> RE: Trudna sam!!! (1.12.2012 10:03:24)

Čestitke Sonja, hippo i ostalim kojima ranije nisam! Divne vijesti, zaista [sm=bravo.gif]

scarlett -> RE: Trudna sam!!! (2.12.2012 1:17:02)

Čestitke svim RR trudnicama, da aBd što lakše i što ljepše prožu kroz [sm=9nebesa.gif] stanje, a naročito curama iz moje generacije[sm=smiley31.gif] Medic, Hannan, Sonja - ti si me posebno obradovala

[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

putujuca -> RE: Trudna sam!!! (2.12.2012 14:40:48)

Da se i ja prijavim medju [sm=nosecka.gif]

Svima vam zelim sretnu i ugodnu trudnocu [sm=smiley1.gif]

sirnica -> RE: Trudna sam!!! (2.12.2012 15:36:45)

Čestitam, putujuća[sm=rozica.gif]

Medić* -> RE: Trudna sam!!! (2.12.2012 15:46:49)

Cestetike [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Ugodnu trudnocu i jednu zdravu i slatku bebicu aBg.

emi7908 -> RE: Trudna sam!!! (2.12.2012 15:53:16)

Svim dragim trudnicama želim ugodnu i laku trudnoću. Lak porod i medenu i zdravu bebicu..[sm=pikapoka1.gif][sm=metulj.gif][sm=9nebesa.gif]

putujuca -> RE: Trudna sam!!! (2.12.2012 16:14:27)

Hvala vam na divnim zeljicama [sm=smiley1.gif]

Andy_Bec23 -> RE: Trudna sam!!! (4.12.2012 20:21:00)

Cestitke svim trudnicama, evo da se i ja prijavim, i ja sam trudna [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Crnkica -> RE: Trudna sam!!! (4.12.2012 20:28:33)

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

Cestitke svim trudnicama, evo da se i ja prijavim, i ja sam trudna [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

andy imaš li djece,mašAllah baš mi je drago i svim trudnicama želim da čestitam i poželim sve najbolje u danima koje predstoje a koji nisu nimalo lagani,držite se cure sve smo uz vas...
jedan veliki [sm=smiley31.gif] podrške za sve vas.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>