micamaca13 -> RE: ''''Ogradica-vrtić'''' za bebe (19.5.2013 13:02:57)
|
Drage moje, odvano vas pratim i citam, ali ne stignem bas uvijek pisati, pa sam relativno nova u tome...Ali da podijelim svoje iskustvo za krevetac...Ovako, ja imam drveni klasicni sa ladicom i dobrim madracem u spavacoj za spavanje (moja curica ima malo vise od 2 god) i jos nikad nijednu noc nije spavala sa nama na krevetu.A u dnevnoj sobi imam i putni istih dimenzija 120*60, dakle veliki u koji stavljam veeeeliku deku 220*220 koju tako presavijem par puta i "obucem" u jedan slifer dimenzija krevetica.To smo dobili za prvi rodjendan i nikad, ali nikad nismo dobili nista korisnije.Koristi se bukvalno svaki dan, u pocetku za igranje a svakodnevno dok ja kuham ili sam u kupatilu ili nesto radim po kuci...I cak u njemu moja djevojcica skace svaki dan, igra se, a na moru je spavala 10 dana u njemu sa istom dekom u sliferu umjesto madraca i sve je bilo savrseno.Cak i jutros dok ja obavim 15-20 minuta nekog posla od pripreme dorucka i sl.Znaci nama je doslovno pomogao vise nego bilo sta sto imam od opreme.Napominjem da zivimo u 38 kvadrata i nemam "guzvu" u kuci zbog toga.Za dva mjeseca opet ocekujem rodjenje druge djevojcice i kupila sam jos jedan drveni sa madracem za spavanje, a putni ce sigurno biti u dnevnoj sobi jos par godina[sm=smiley36.gif]Dakle, ja sam po svom licnom iskustvu PREZADOVOLJNA.[sm=smiley1.gif]Pozdrav za sve
|
|
|
|