amanullah -> RE: Težina novorođenčeta (27.8.2012 11:24:26)
|
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa Kao i uvijek, tako i u trudnoci treba se zdravo hraniti. Jesti dosta voca, povrca, kuhanu hranu, izbjegavati rostiljsku, tjesteninu, zacinjeno, masno. Reci NE pusenju i sl. Ja inace ovako zivim, pa nisam nesto puno drgacije provela ni trudnoce. U obe trudnoce sam dobila po 13kg(zatrudnila sa 56, otisla na porod sa 69 u obe trudnoce), prva beba rodjena sa 3900g-CR, druga je rodjena prirodno sa 4kg(znaci, po ovome sam i ja prvorotka, jer prvi put radjam prirodno bebu od 4kg). Pri prirodnom porodu nisu me rezali, samo sam malo pukla, da bi mi patronazna sestra rekla, kad je treci dan od poroda dolazila, da izgledam tako kao da se ni porodila nisam. E sad...ja sam ubjedjena da je to sve Bozje davanje. Ima tu, naravno, i uticaja raznih drugih faktora, ali ipak On te stvari uredjue, makoliko mi bili programirani i zeljni kontrolisanja odredjenih stvari. Zato...u prvu i laganini, opusteno, s vjerom... potpisujem, On uistinu sve uredjuje , On je uistinu Silan i Mudar...
|
|
|
|