Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi imamo tobogan koji je kupljen u robotu u rajlovcu 2007 godine...opisom sliči veselinom ....tada smo ga platili 120 KM...najčešće je u garaži...sada je već vani jer imaju igralište a nisam ga u kuću unosila kao ni ostale karafeke za igranje...mada dimenzijama mogao bi biti dio njihove sobice.
Mi imamo tobogan koji je kupljen u robotu u rajlovcu 2007 godine...opisom sliči veselinom ....tada smo ga platili 120 KM...najčešće je u garaži...sada je već vani jer imaju igralište a nisam ga u kuću unosila kao ni ostale karafeke za igranje...mada dimenzijama mogao bi biti dio njihove sobice.
ja bi tako rado tobogan kupila ali samo kad bi ga stavila na krevet jer nema mjesta vise nigdje, a i mislim da bi brzo izgustirao pa mu nebi bio interesantan u parku
< Poruku je uredio maja78 RR -- 16.7.2010 23:10:20 >
dobili smo tobogan, nije dobar, nekako nije klizav i pravo se teško spuštati, a i onaj dio na dnu je loše napravljen, tresneš na dupe (sama sma probala ) uglavnom ga držimo rastavljenog jer se baca stojeći s vrha
treba biti oprezan sa tim toboganima, baš kao što škorpija napisa, neki izgledaju super, a nisu "udobni". Ovaj dada što je postavila, rado bih ga kupila ako je neko vidio
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.