reallove
|
IZVORNA PORUKA: idana1812 IZVORNA PORUKA: reallove Da podignem temu..Trudnice,vjezbate li..Meni je dr rekao da je ok vjezbanje,eh sada,ja se ne smijem usuditi stati na traku,samo na bicikl nekad,sobni naravno..Inace i prije trudnoce,a evo i u trudnoci,ja sam hiperaktivna,tako da mi dr kaze da ne smeta..U prvoj trudnoci sam isla na hodanje,svaki dan,mislim negdje od 8 mjeseca,bas mi je godilo..Ovaj put necu moci jer je zimski period,znaci ostaje sam ovo po kuci sto se moze odraditi Tu smo negdje sa sedmicama i ja i dalje jednom sedmicno idem na Zumbu. Luda ili ne, ali meni godi. Kako stomak raste neke vjezbe prilagodjavam sebi, te ako je neko skakanje, izbjegnem, ali radim plesne korake koje zatezu noge i sl. Namjeravam vjezbati dok god mi to ne smeta. Od slijedece sedmice uvodim jogu, ali ovo je vise za opustanje, ne smatram ovo vjezbom. pa to ti je super..Ja u kuci imam sprave pa pomalo mogu da vjezbam,a naci cu sebi i na you tube kakve vjezbe za trudnice,pa mogu i to pomalo..Uglavnom,vjezbala sam i prije i bila aktivna,tako da ni u trudnoci nebi trebao biti problem...