mamma mumi -> RE: Mito (9.8.2012 23:55:42)
|
Jesam dala mito, uslovio me dr a radilo se o porodu, primila nisam niti cu ikada, a nudjeno mi, i fino sam gospodinu vratila jos ga nalijepila, jedva vrata coek potrefio.Mislim da u svakoj bransi ima mita i korupcije, ali je zdravstvo najvise upadljivo jer se tu ipak radi o osjetljivoj stvari, a to je zivot nas jedan jedini. Isto smatram da je mito u zdravstvu postalo u nekim granama preverzija, jer su pojedinci mislim na dr ufurali u svoj mozak da su nedodirljivi, da su bogom dani, a narod koji daje nije u tom trenutku u poziciji da razmislja o mitu i pravdi. Jednom prtilikom mi je jedan kolega rekao; trazis pare dok je suza u ocima, ko veli kad mu je zivot o koncu ili nekom njegovom uzmi ga. To nisu humanisti, to za mene nisu insani, to su osobe koje ce precicom u pakao ili vam dzehenem. Hediju ili poklon ne smatram mitom, ako ja nekome zelim auto da dam nakon zavrsenog posla, to je moja licna stvar, a naravno ako ta ista osoba mi nicim nije sugerisala da joj to dam, e onda halalosum.
|
|
|
|