Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja pojma nemam svoj datum poroda,u dz kažu 25.01.privatno kažu 22.1, ja računala po nekom kalkulatoru za termine 20.1.
kojeg datuma ti je bio prvi dan zadnje menz? i na to dodas 7 dana pa oduzmes 2 mjeseca.to je taj termin
kako minus dva mjeseca?onda ispada da nije nikako u prvom mjesecu nego u drugom mi smo sigurni za mjesec samo ne za datum. ne znam točno kad je bila zadnja ali smo uzeli okvirno otprilike da to bude 15.04. pa sad kad je termin
apotekarko ja ću u prvom mjesecu.ciklusi su mi bili svako 28-33 dana,nisu redoviti pa u par dana nisam sigurna termin. apotekarko neto mi je dugo da ti je termin krajem etvrtog.onako kako ja raunam tebi bi bio termin poetkom 4,tamo negdje oko 5-6. etvrtog.
Moja zadnja menstruacija je bila 29.06 a ciklus ,mi je svako 35-36 dana tako da ta racunica za mene ne vrijedi...
ako ti je zadnja bila 29.06 u petak ti je 11 punih tjedana,ako brojimo po tjednima 40 tjedana ti opet ispadne početkom četvrtog mjeseca a meni 20.01 p.s ti radiš u apoteki,imaš i onih krugova za termine za kupit, bar je tebi lako sračunat to
Sutra mi 9 punih tjedana po uzv jer mi je ovulacija kasnije jer mi je ciklus takav kakav jest 36-37 dana kad izbrojim do 40 tjedana tako ga ispadne i doktor je mislio da sam po zadnjoj menstruaciji vise 2 tjedna trudna ali eto okasnila ovulacija
evo da se i ja prijavim 6 MAJ 2013, ako sam ja to dobro izracunala. (posto je tek bio prvi pregled i dr nije htjela reci ikakav datum, nego je zakazala za sljedeci pregled u oktobru i rekla da se tek tad moze razgovarati o tome). pa ako bude izmjena javim na vrijeme.
evo da se i ja prijavim 6 MAJ 2013, ako sam ja to dobro izracunala. (posto je tek bio prvi pregled i dr nije htjela reci ikakav datum, nego je zakazala za sljedeci pregled u oktobru i rekla da se tek tad moze razgovarati o tome). pa ako bude izmjena javim na vrijeme.
ja pojma nemam svoj datum poroda,u dz kažu 25.01.privatno kažu 22.1, ja računala po nekom kalkulatoru za termine 20.1.
kojeg datuma ti je bio prvi dan zadnje menz? i na to dodas 7 dana pa oduzmes 2 mjeseca.to je taj termin
kako minus dva mjeseca?onda ispada da nije nikako u prvom mjesecu nego u drugom mi smo sigurni za mjesec samo ne za datum. ne znam točno kad je bila zadnja ali smo uzeli okvirno otprilike da to bude 15.04. pa sad kad je termin
sorry mislila sam tri mjeseca zanci ako joj je bila 29.6 +7 dana -3 mjeseca =dakle tremin je oko 5-6 april.ali eto vidjetz cemo aBd
Meni nikako nije jasno ovo vase racunanje,mozda to i jest u zena kojima je menstruacija svako 28 dana i uvijek tocno... Ja kad izbrojim kalendarski 40 tjedana mi je 19.04 jer sam sad trudna 9 tjedana...
Meni nikako nije jasno ovo vase racunanje,mozda to i jest u zena kojima je menstruacija svako 28 dana i uvijek tocno... Ja kad izbrojim kalendarski 40 tjedana mi je 19.04 jer sam sad trudna 9 tjedana...
ja stvarno ne znam kako je to sa zakašnjelom ovulacijom,ali ionako gin nikad ne pita svako koliko dobivaš kad računa termin on samo pita datum zadnje .ja isto nekad dobijem svako 28 a nekad nakon33-34 dana.
Ma meni je rekao po menstruaciji trebala bi biti trudna 11 tjedana ali buduci da si po uzv 9 znaci da je okasnila ovulacija a i po mom racunanju ispada ko po uzv