Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Masala vesela, ko med je a i porastla pravo od kako sam je zadnji put vidila... ako Bog da do godine kad dodjem sve mrvice od ljetos ce biti momcici i curice =)
Draga Adana sinoc MM i ja poredili neke fotke tvoje i nase Asje...ma iste su...samo u razlicitim bojama
Neces vjerovati, ali neku noc smo i ja i MM isto zakljucili. Imam jednu Asjinu sliku, tvoje mikice, na racunaru, i iz prve svi pitaju kada smo bili na moru.
U svakom slucaju hem lijepe, hem imaju lijepo ime, hem imaju stav i po (ne sto su nase nego fakat )...
Jao, draga, pa naravno da možeeeeee...i on je draga naša beba 2009!!!!!
Mila, album je na profilu od Dadada-e...javi se na našoj temi da stavi slikicu....a ne znam vjerovatno nisi bila online ni čitala poslije jer smo baš pričali o pravljenju albuma....uglavnom, na našu temu...pusaaaaaa....
eeee pregledala sam većinu slika..pa da ne komentiram jedno po jedno, na našoj temi beba 2009 jesam..al su ova djeca i bebače ma sva komplet , a brate i mame prekrasni....svi odreda.. još su pepo sređeni...nasmijani..baš pre pre predivne bebe....svaka čast mame na trudu!!!
eeee pregledala sam većinu slika..pa da ne komentiram jedno po jedno, na našoj temi beba 2009 jesam..al su ova djeca i bebače ma sva komplet , a brate i mame prekrasni....svi odreda.. još su pepo sređeni...nasmijani..baš pre pre predivne bebe....svaka čast mame na trudu!!!
U potpunosti se slažem!!!!!!!!!