Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
odustajem do daljnjeg,a vi ne budite lijene nego kliknite na ono moje tamo i vidjećete mog SERGEJE BARBAREZA,mama se bori da moj mačak ne ispadne iz igre
Uh ja se vazda slomim trazeći svojoj princezi haljinice i kod mene je uvijek bilo da mi je žensko dijete da je mogu oblačiti jr uvijek možeš ljepše obući žensko dijete od muškog vildana brate što ne rodiš sebi jednu malu seku pa da bude ista ti imaš dvoje sad bi i ovo moje jedno prisvojila šipak gdje je meni onda al brate jest da liči na tebe
moj je hari vec begeniso lamiju ma bona dino fali mijedna seka pa ja malo odovoljim na majoj lamiji a i gledam je kako raste pa mi dijete priraslo srcu a tebi krivo sto ti nije blize
Bebare su Vam med, mašala, da su Vam žive i zdrave! Jedva čekam da se i moja rodi pa da vam i ja svoju pokažem. A ne vidjeh bebu od Lulu (vidjela je u albumima), ljepše stvorenje nisam vidjela...