Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Bogami si fino izabrala snajku Sve su bebe lijepe, cmokic za sve
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ten tiny little fingers that always want to play, That never stop exploring the wonder of today. Ten tiny little fingers that from the very start, Will reach out for tomorrow yet always hold your heart
< Poruku je uredio Visnja RR -- 1.6.2009 23:53:58 >
daja_sa kako medena bebica, nisam odavno vidjela simpatičnije stvorenje... evo joj puse lete od mene po obraščićima i okicama lelikim joj što volim kad bebuline imaju lelike oke Uh sva sam se istopila kad sam je vidjela, mogu misliti kakva je uživo
Ahmed je osvojio nagradu za najfrizuru bubamara 80 za naj okice Daja-sa za naj osmijeh dok je Anes tako cool i simpatican a sarayka tvojoj djecojcici takoo fino stoji ta ljubicasta haljinica