Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
emy....sta reci .....ma meddddd medeni....djecica su ti preslatka,princeza mala i njen veliki brat....da ti budu zivi i zdravi sto dogina ako Bog da ....preslatki su :)
teacherko moja Lana od ljetos ne prestaje da spominje tvoju , upoznale su se u parku na Grbavici, mislim da ti je mama bila s njom...probi mi glavu koliko joj se svidjela mala Lanica
trazimo zvijezdice za Johnson`s kalendar 2013 ...prijavite vase bebice... tematika kao i prosle godine : prije, za vrijeme (siutacije u kadici) i poslije kupanja (simpaticni trenutci njege...itd) ... misli se na kupanje u kadici a ne u bazenu ili moru... na fotci se ne smiju nalaziti prozivodi konkurencije Johnson`s-a
Masalah djece, anidla tvoj djecak mi je bas za reklame, ma medena djeca draga, ima li ista sladje, evo mamine takmicarke, srce mi je kao kuca danas, pa je moram i ovdje staviti