Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Medi...mashallah.ovo je tako jedna prelijepa bebača...šećer mali..evo sam se istopila na stolici... ma sve su bebe prekrasne... i dalje mi je moj broj 1..Mahdi..bebolinac debeli...
Animagical...masallah, ne znam kako da ga pohvalim, sve fraze mi otrcane ...masallah... Nesto sam tuzna, taman mi je trebalo da vidim jedno malo crno cupavo, jer bi i moj bracika mogao biti takav aBd!
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 5.12.2011 0:21:03 >