Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Triplmama ne koristimo maskaru. To je naslijedila od mame duge i zavijene tepavice Neka je nesto i od mame naslijedila a da valja Hvala Dinela na poljupcima naravno i mi saljemo poljupce za nasu malu slatku manekenku
Evo Emilu drugarice, imaju nesto zajednicko- dugu kosu. Samo sto smo mi njega nedavno osisali, toliko mu je narasla da mu je u oci upadala, morali smo cap carap i sad ko veliki, druga beba. Pusa za Sarah od Emila
E pa tete da se i mi bolje upoznamo. Ja sam mama za sada jednoj bebici :) Zove se Zijo i ima 18 mjeseci. Super Aktivan djecak nezovem ga vise beba jer je prosle sedmice poceo da ide na tutu i nenosi vise cucu sad je moj mali frajercic. Velika nam je cast da budemo deo ovog foruma. I jako sam srecna sto sam vas nasla. Zijo sa tri mjeseca
Gigana, ne znam ti muza, ali tebe znam i Vedo je isti ti! Bas lijep djecak.
PS: Sve ostale bebe su preslatke.
hvala ti Suzana na komplimentima. Inače, svi govore da liči na tatu (posebno tatina familija to tvrdi), dok moji opet kažu da je isti ja. Sve zavisi ko ga gleda. Pošto si ti neutralna, uzeću to kao objektivnu tvrdnju i hvala ti puno još jednom. Ljubi svoje dječake, Pozdrav