Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hvala vam drage... jos je do sada 5-6 puta sisana, a akd joj je mokra kosa do pola ledja joj dodje
mašallah...al su lokne savršene...vidi im boje i oblika
mislim moje mogu imat lokne samo ako počnem one krpice da ima stavljam
Cickolino ona je od rodjenja kovrdžava, istog trena kad se rodila i kad su mi je dali imala je masala kosice i loknice, s tim da sam ja nju sa tri mjeseca prvi put osisala i svako novo sisanje bilo je vise i vise loknica.
sva su djeca medena . Jelena nemoj da bi je sisala medena je sa kovrdzicama moj anel je imao kovrdze do 1 god kad sam ga osisala prvi puta vise ih nema .... da sam znala da ih nece imat nebi ga osisala nema para