Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jesam pep jel'de a imam 26 dana na zdravlje, nadjite mi curu
Medi, imam ja jednu cujicu u stomaku, taman će biti jedno pola godine razlike, aBd Šta imaš? Kuću, stan, vikendicu??? Moram je dobro uhljebiti Mali je baš šećer, med, sladoled A Leena, za reklame!
Leena ja mislim da je svaki komentar suvisan, to je najljepsa djevojcica koju ja znam, a tek kako je pametna...andjeo lijepi, ne urekla je Medi tvoj Bubo je pravi smeker, dusa draga...Ljubni ga od nas
jojjj kako smo medeni vidi ove nase anice plavooke kako sam samo cool , i medena a tek kosica ma pojela bi je .... Mjeseceva pratilja, masallah masallah a cure jest porasla draga snalica papa njena ljubim je
Felix ovo na prvoj slici razgleda meni, konta da li bih biftek, ramstek ili mozda neki kolač , ko velika lista i kao cita sta je u ponudi u restoranu . A sto se tice kosice 5-6 puta smo je do sada sisali, mislim da nismo da bi vec do pola ledja bila, ali i ovako je pregusta pa nikad je osusiti, a otima fen i hoce sama da susi
Palachinken upravo dva posta iznad napisah, kad odemo gdje u kafic, restoran to joj je posebno odusevljenje, tako studiozno lista meni .
Pratiljo A je med medeni, ljubni je od nas Anelko dusa draga nestasna, mama nemoj da se zalis za vodu i ostalo, skloni pa nece . Izgnjavi ga malo za mene