Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Re: Slike naših beba :) 10.9.2010 14:46:31
salmy
Masallah djecice ljubimo Bajramska odjela duse slatke
RE: Re: Slike naših beba :) 10.9.2010 14:47:39
lirio
evo i nas nakon ihihiiiii...mamini momci....
_____________________________ Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...
RE: Re: Slike naših beba :) 10.9.2010 17:03:38
Anoniman
ma ima li ista ljepse na svijetu od djece???? preslatki su svi redom... mali ljudovi...
RE: Re: Slike naših beba :) 10.9.2010 21:46:47
idacha
mashallah beba nasih... ne zna se koja je ljepsa i sladja... evo i nas malko < i, moj sin i ja
_____________________________ 21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj.. 28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)
RE: Re: Slike naših beba :) 10.9.2010 22:13:40
Anoniman
ma veselica malena... okano medeno... masallah masallah... ne ureko ti se... nista ti ne valja ta beba... a ti pogotovo... nista ne valjas... koke vas pokakile... oboje
RE: Re: Slike naših beba :) 11.9.2010 13:11:30
koka i po
ja necu nikoga da izdvajam jer je to nemoguce SVE BEBICE SU MED medeni a i mamice bome
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Re: Slike naših beba :) 11.9.2010 16:21:08
koka i po
ovako mi izgledamo poslije spavanja (friska taze od prije 10 min )
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Re: Slike naših beba :) 11.9.2010 22:21:43
idacha
mashallah koko kako je samo meden.... pravi maneken.... pravo lijepo dijete, da ga ne ureknem, pu pu pu........ dusa lijepa... drage zenice, mene pravo razgali ova tema... kada god pocnem da listam stranice, osmijeh mi je na licu.. da su vam zivi i zdravi sto godina.. milina gledati...
_____________________________ 21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj.. 28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)
RE: Re: Slike naših beba :) 11.9.2010 22:28:19
teacher75
bas su svi preslatki. ja cekam da mm podesi format slika sa bajrama pa da vidite lanin look
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Re: Slike naših beba :) 12.9.2010 0:28:26
melly__
IZVORNA PORUKA: koka i po ovako mi izgledamo poslije spavanja (friska taze od prije 10 min ) Masalla slatkog djeteta bas je med medeni...
_____________________________ 17.06.
RE: Re: Slike naših beba :) 12.9.2010 0:29:34
melly__
IZVORNA PORUKA: idacha mashallah beba nasih... ne zna se koja je ljepsa i sladja... evo i nas malko < i, moj sin i ja Joj vidi nam drugara kako je cjadak...slatkis mali veseli..pussa
_____________________________ 17.06.
RE: Re: Slike naših beba :) 12.9.2010 14:42:38
koka i po
melly,idacha ..hvala drage moje
RE: Re: Slike naših beba :) 12.9.2010 20:48:43
anidla
mamino zlato mi se vratilo
_____________________________ You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦ 09.11.2009 :) Noa 07.01. prohodali :)
RE: Re: Slike naših beba :) 12.9.2010 20:54:26
Anoniman
sladke djecice noica medeni kako je porastao masallah koka i po,nisam dosad vidjela tvog moma ma neureklo se kako je meden zubici lijepi idacha ,mali brundo je presladak lirio,dragi tvoji momci dva lijepa brate bambi,nane je sarmer od mali nogu nema sta
RE: Re: Slike naših beba :) 12.9.2010 20:58:07
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla mamino zlato mi se vratilo Noa i Noa imaju iste oci slatki nas imenjak nije na mamu nimalo
RE: Re: Slike naših beba :) 12.9.2010 21:04:33
anidla
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: anidla mamino zlato mi se vratilo Noa i Noa imaju iste oci slatki nas imenjak nije na mamu nimalo ja Nou zelim upoznati, a ti me ne zanimas, a samo da znas da je Noa isti ja, samo to drugacije na slici izgleda,do aparata je
_____________________________ You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦ 09.11.2009 :) Noa 07.01. prohodali :)
RE: Re: Slike naših beba :) 12.9.2010 21:07:06
Anoniman
tjesi se ti da je do aparata eto kad budes dolazila je cu ti je dovesti pa se vi druzite necu vam ja smetati
RE: Re: Slike naših beba :) 12.9.2010 21:09:36
koka i po
da ja stavim slag na tortu..i Sejo lici na mene
RE: Re: Slike naših beba :) 12.9.2010 21:12:05
anidla
IZVORNA PORUKA: koka i po da ja stavim slag na tortu..i Sejo lici na mene
RE: Re: Slike naših beba :) 12.9.2010 21:13:56
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po da ja stavim slag na tortu..i Sejo lici na mene i lici da znas al noa ne lici na anidlu
RE: Re: Slike naših beba :) 12.9.2010 21:14:46
anidla
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: koka i po da ja stavim slag na tortu..i Sejo lici na mene i lici da znas al noa ne lici na anidlu joj tebe, vidjet ces da lici kad nas vidis uzivo, onda ce ti biti zao sto si vako pisala, samo da znas
RE: Re: Slike naših beba :) 12.9.2010 21:16:12
koka i po
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: koka i po da ja stavim slag na tortu..i Sejo lici na mene i lici da znas al noa ne lici na anidlu nije brate ni nalik....nije likom,al jest djelom
RE: Re: Slike naših beba :) 12.9.2010 21:19:21
Neky
IZVORNA PORUKA: lirio evo i nas nakon ihihiiiii...mamini momci.... Preslatki su
RE: Re: Slike naših beba :) 12.9.2010 22:15:10
lirio
hvala nedy .... IZVORNA PORUKA: anidla mamino zlato mi se vratilo massalah, massalah...kako sam porastao....draga anidla a kao jucer da si se porodila....medo mali...plave okice kao u mog kene...puse
< Poruku je uredio lirio -- 12.9.2010 22:21:13 >
_____________________________ Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...
RE: Re: Slike naših beba :) 12.9.2010 22:17:05
anidla
IZVORNA PORUKA: lirio IZVORNA PORUKA: anidla mamino zlato mi se vratilo massalah, massalah...kako sam porastao....draga anidla a kao jucer da si se porodila....medo mali...plave okice kao u mog kene...puse
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake