Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
pahuljice djevojcice su kao lutkice i masala da je Iman ovako napredna neka su ti zdrave i zive :))))
Sonja,maleni je medek... pahuljica farah,curice su za pozeliti kako su lijepe frenkoza,mali maslah porasto pubim ga candy,preslatka bebara sirnica,to maleni reklamira gacice joj jest simpa teacher75.vidi ti nase lanice sto se folira nasla sebi frajera preslatka je malaaaa,bas je meden vidi mu zubica lijepi Bambi,a nane ide na kraju ko slag na tortu bas je buca mala slatka Bome cu ja tebi Anela poslat na mjesec dana dok ima mlijeka da mi ga udebljas a daj meni naneta i zalihe mlijeka ja cu njega na flasu Pozelila sam malu bebu da se mazi ,i lezi a ne samo da trcakaram za njim stalno da odmorim Bas je medddddddd
a lijepe djece, Azur -nježni dječak, Candy ima veseljaka, Abdulah ima prelijepe oči, curke su drage šminkerice, Adin je slatkiš, a mali Salmy je bombončić. A svi su
evo da se pohvalimo da smo od nase drage kolegice Bambi dobili ovu lijepu naljepnicu
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem