Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
e jeste...... ne moze covjek (pardon, zena) kad cacka po ovom forumu a da ne pogleda i ovu ljepotu i ne rastipi se. od srca vam svima zelim da vam ove medene bebaljke duuuuuuuugo dugo pozive, da budu u vjeri, zdravlju, sa bogatom nafakom, duuugo da uzivate jedni u drugima, da imaju puno braca i seka ........ i jos mnogo mnogo dobrih zelja... a ja sad odoh skocit' na coeka, hocu i ja 'vako
Akica b, a gdje si nas to vidjela????? Jesmo li mi vidjeli tebe? Bebac ti je prelijep!!!! masallh!!!!
U Bagateli prije nekih mjesec dana..na Pofalicima..Mislim da ste to bili vi,cak sam i gledala bebicu i rekla mashala prekrasna je ali ni ja nisam skontala da si to ti i Asja..nego kad sam prosla skontah da mi je poznata mama Naredni put cu te zaganjati
Ljubimo vas i hvala..obostrani komplimenti
Pa mora da jesmo jer smo prije nekih mjesec dana kupovali poklon za jednu djevojcicu. Sada se kao i ja sjecam situacije ali ostalo nigdje veze. Zaganjaj draga zaganjaj!!!!! Pusa