Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lani se svidio Emin pravo, kaze da ima prekrasne okice
aaaa jel to mi imamo curu
evo se lana sredila za emina: [img][URL=http://img96.imageshack.us/i/p1130002b.jpg/] [/URL][/img]
jeste mashAllah i Lana je ko med pravi , i haljinica naravno ma curice su cini mi se nekako interesantnije, bar za mame ....dok ne porastu, pa ne pocnu bubice u glavi, pa sve ostalo ali sva su djeca slatka, neka su ziva i zdrava.....eno recimo Noa, pa Ibrahim, pa Antonio, Adrian....da ne nabrajam
Ja sam licno prizeljkivala djecaka, pa kad sam nazalost izgubila djevojcicu....pomislila sam....ehh da se mozda nisam ogrijesila i toliko sam je zavoljela.....a sada kada pokusavam ponovo, bojim se da zelimbilo sta, sem da je zivo i zdravo aBd
OOOOOOOO teacher Orcestra girl je med medeni...tako malena a tako se sređuje za momke...bome je tata krivo procjenio njenu eventualnu opredjeljenost mama će to sve korigirat.Med medeni je mašallah
vala,bas jest neka mi se pojedosmo zive sta ce biti a ona nas drzi u neizvjesnosti al,ako se nemoze odlucit moze ZA obadvojicu jer su nasi mali Ai A imaju isto pocetno slovo A ime.Pa su isto skoro i lopuze pa moze obadvojicu uzet necemo se ljutiti nasa su djeca braca svejedno ,neka djele ....zasto braca sluze!!!
Jos uvijek ne mozemo da se odlucimo .Javicemo vam cim se odlucimo
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
myb@by ma reci ti svojoj Ajsi nek se skonta da nam i druge prilike ne promaknu,vidi koka pod dekama hi hi
ma nesto je ovo meni sumnjivo,puno to ona razmislja Nadam se apotekarko,da nas nece zeznit da nam ovi suparnici nece pokupit sve cure,da nakraju neostanemo bez ijedne
Daje vam Ajsa odrjesene ruke,kaze zeli da se provodi sa jaranicama i jos joj rano za momka .Kaze da su obojica preslatki . Eto cura ne moze da se odluci pa je nasla trece rjesenje
Znali smo mi da nam s curama ne ide.hm...od sad vise necemo ganjati cure s Minjom lose zavrsili,sad s Ajsom e bome ako cure htjele nek same izaberu...mi odrjesujemo ruke od zavođenja Joj kako je Lamija slatka...nemam rijeci...
Znali smo mi da nam s curama ne ide.hm...od sad vise necemo ganjati cure s Minjom lose zavrsili,sad s Ajsom e bome ako cure htjele nek same izaberu...mi odrjesujemo ruke od zavođenja Joj kako je Lamija slatka...nemam rijeci...
e,moja apotekarko ostadosmo mi bez slatkice al nema veze,moze nam biti onda dobra drugarica A nemamo ni mi srece s curama