Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Novi clan,e kad sam je ja draga uspjela postaviti,moze svako,......ne znam na kojoj tacno str. je nasa draga Dina,to tako lijepo i jednostavno objasnila,da samo slijedi njene upute i uspjet ces!!1 p.s ZASsto nemam opcije da ti posaljem pp?????na tvom postu???
@novi clan... posto si iskljucila opciju za slanje pp, ovako te molim: sljedeci put da pazis kakve slike objavljujes posto ove slike mogu svi gledati (bez prijavljivanja na RR), ipak moraju biti "lijepe"... nema slika neodjevene djece - ovo pravilo vazi i za albme javne, za zakljucane ne. Ipak ne znamo kakvih ljudi ima na netu i kako mogu slike iskoristiti. Ujedno molim i sve ostale da se pridrzavaju ovog pravila. To je u vasu/nasu korist
Jao istopila sam se, toliko su sve bebe medene, duse drage. Eminice, Bakir ti je pravi mali frajer, steta sto je vec rezervisan, hahahaha. Ovako cu morati za Neldu drugog izabrati. Ali posto je slatkica Inam Nur u pitanju onda je u redu. A Visnjina Asja mi je prelijepa, ima predivne oci. Ma svi su divni pusa
jupajdi mali će ti biti frajer,pazi šta ti kažem to se vidi na kilometar,pogledaj ti njemu držanja,ma sjetićeš se ti mene,neka hvala Bogu neka su nam svi živi i zdravi