Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
E ovako redom po sjećanju, Šejma preslatka, Benjamin premeden, drug Adin presladak (Sonja ženo ti plava, , baš mi nešto čudno, uvijek te zamišljam ko smeđu iako te imam na FB), Niobičin Adrian prelijep.
p.s. pobjegla sam s teme neki dan jer sam poslije Miinog komentara mislila da sam se ja zeznula za spol Atarkinog Faruka , ja sam po licu vidjela da je dječak iako ej stvarno lijep ko curica
Drage mame neka su oni nama zivi i zdravi. Svako dijete je ko med ali meni je Skorpijicin Ajdin nesto sto odavno nisam vidjela. Osmijeh za 10 i one okare. Ma bice mi zet sto posto ;))))
Nije nas bilo par dana na temi pa da se zahvalimo na komplimentima. To on cita RR sa mnom :) Benjo nam je interesantan sa ovim rogovima, mogao bi se udruziti sa Mijinom curicom za dostavu novogodisnjih poklona . Bas su slatki. Sejma ce biti ljepojka.