Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hahahahhahahaha zamisli nas ako Bog da za jedna 25 god. na nekoj svadbi nosit cemo majice mi sa ringeraje
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
ama draga sejla de prvo zamisljaj kako ce krenuti ako Bog da u skolu
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
Ma preslatki su seceri mali, tema vam je ekstra, sve sam slicice pazljivo pogledala sve su bebe masalah, al dvije su me osvojile... Bakorove okice osvajaju, a Asja je med medeni. ps bez uvrede ostalih forumasica
krila smo kupili u njemackoj a slikao je nas dobar prijatelj koji meni slika sve fotke zove se selver i pravi je profesionalac.ide i po seminarima po svjetu. a mi smo prijatelji od malena pa tako da uvijek za mene izdvoji koji trenutak.slikao mi je i svadbu i sve vaznije dogadjaje