Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ilhana sva sam se naježila i oči su mi pune suza.Mashallah prava je lutkica,neka vam je ziva i zdrava.Vjeruj da su mi suze krenule ni sama ne znam zasto.Najljepse su mi slike na kojima ste vas dvije.Pitam se kad ce moja djevojcica biti tolika da zagrli svoju mamu .
Ilhana sva sam se naježila i oči su mi pune suza.Mashallah prava je lutkica,neka vam je ziva i zdrava.Vjeruj da su mi suze krenule ni sama ne znam zasto.Najljepse su mi slike na kojima ste vas dvije.Pitam se kad ce moja djevojcica biti tolika da zagrli svoju mamu .
I ja sam se isto to pitala... sada se pitam kad cemo ja i ona praviti kolace skupa =) a sto svedi kazu "to nas ceka samo iza coska" =) Vrijeme leti nevjerovatno, vidjet ces pogotovo kad bude pocela da se malo vise "mrda"....