M kao Mama
|
Maloprije samnapisala post i nema konekcije, mal se ne ubih. Zaklela bih se da sam negdje već pisala o ovome, ali to ću kasnije da pretabirim. Nedavno sam bila kuma, rodicinoj kćerkici, tačnije rodica je od MM. Ona nas zavala, taman kada smo trebali na more krenuti, ja joj kažem, dobila sam sada odmor, sve sam dogovorila, šta da radim, da je barem nedjelja pa da odgodim dan, ali dva , tri dana nikako ne mogu. On kaže kada se vratite to ćemo obaviti. Tako je i bilo kada smo se vratili, otišli kod njih, ona se pripremila za repirizu prvog rođendana, ja ošišala Neu i sve super prošlo. Kupila sam joj zlatne naušnice, maju i pantolice, buket mami, buket bebači i kesu šta ide u istu, iznenadila sam se jer je ona mene darovala u parama, ja nisam htjela, kaže takav je običaj, Ja L. kuma nisam darovala, ali budući da je to moj brat, lako se to da nadomiriti. Neko je pitao, može li otac biti, iskreno nisam nikada čula da su roditelji kumovi, to se uvijek gleda da bude neko od rodbine ili prijatelja, više kao eto da bi se i na taj način povezali.
|