neki x -> RE: Prvi dan škole - šta obući!? (3.9.2012 21:33:04)
|
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: neki x IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa Evo vam i naseg izdanja za prvi dan skole. http://img841.imageshack.us/img841/9389/p8060562.jpg Masallah prvacica[sm=bravo.gif] A iImancica je ko meeeeed[sm=smiley1.gif] Kako ti predevera danas??Ja sam u skoli bila super,vidjela si,pomalo...Al kad sam kuci dosla,predstava je tek pocela[sm=smiley19.gif] Dobro sam se drzala sve do jedne recitacije. Onda sam malo prosmrkala... Ja to bohtim zamisljenim pogledom, drhtavicom, ludim mislima. Mislimi stalno luduju 100/h...ko da se udaje, malo je reci. S. je divan mali djecak. Drago mi je da ide sa mojim Nidalom u razred. Drago mi je da sam te vidjela i da sam eto i S. ispratila u skolu [sm=smiley1.gif] [sm=smiley36.gif] Znam mila moja...sve znam...Ali da ponovimo jos jednom:hvala dragom Bogu,pa smo docekale[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Hvala na komplimentu za mog smjeska,a i tvoje su divne,neka su ti zive i zdrave[sm=smiley1.gif] A dobro mi je dosla jos jedna podrska,osim muza i ostalih[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|