ella 2 -> RE: Privatna porodilista u BiH????? (16.6.2013 18:05:01)
|
Kad mi što nas zanima privatno porodilište,upitamo za to,molim vas što znate da odgovrite,a vas što ne znate da se suzdržite od držanja govora tipa:ma šta će ti to,možeš i u državnoj,i ja sam tamo rodila pa sam živa i tako dalje.......uz dužno poštovanje svim majkama sadašnjim i budućim-to me uopće ne zanima....... Mislite da je uspjeh to sto ste ostale žive?Vijest za vas-moja nana je rodila svu djecu kod kuće i živjela dugo.Šta vam je čudno što ste žive?Zašto nebi bile žive?Mlade ste,zdrave,rodile začas,otišle kući,zaboravile bolnicu i iz vašeg kuta sad vam više i ne djeluje toliko loše.... Da li je nekoj od vas urađeno odstranjenje tumora veličine manje bebe i pri tome uspješan porod,a da ste time bile u kasnim četrdesetima?Ne,naravno,to se dogodilo ženi koja živi u Austriji,ovdje bi umrla. da li je nekome ovdje pogrešna operacija urađena,pogrešna dijagnoza uspostavljena,da li je neko pio tablete za bakterije dok je tumor u njemu napredovao iz dobroćudnog u zloćudni? Ovo su vam drage moje par iskustava samo iz moje familije.dalje ne idem. da li neko od vas poznaje ženu bez maternice i jajnika?Poznajete sve,jeli tako?Znate zašto?Jer najviše na kugli zemaljskoj imamo žena sa odstranjenim spomenutim organima. Ne želim ja puno detalja,i zaista nije lijepo da nekoga drugačije gledate zato što ima želje drugačije od vaših,i zato što je novce ostavljao za privatno rodilište,umjesto za auto ili fasadu.... Svi smo drugačiji,svačiji izbor poštujte,a svoj ne namećite......ako ne možete pomoći,nemojte ni odmagati.Hvala.
|
|
|
|