proud mom -> RE: Razlika u godinama (17.7.2008 9:57:07)
|
heheehhe, meni 27 njemu 43... i.... SUPER NAM JE!!! dopunjujemo se u svakom smislu te riječi! naime, ja njega "učim" stvarima koje furaju mladi (ako to mogu uopće reći, jer ni 27 nije malo), a on mene ozbiljnosti života... imamo puuuno toga zajedničkog, volimo iste stvari, društvo, pjesmu, i još puno puno toga, tako da mislim da godine uopće ne igraju nikakvu ulogu. neko spomenu da možda sada nećemo osjetimo razliku ali da kasnije hoćemo... možda... a možda i ne... ali recimo da da... u tom slučaju neću žaliti niti jedne jedine sekunde... koliko god nam dragi Bog da da budemo zajedno i sretni, bićemo... poslije ćemo bar imati čega da se sjećamo... bolje i ovo nego da sam s nekim ko mi odgovara po godinama a ni po čemu drugom... uostalom, mislim da žene koje stupe u ovakve veze i brakove a da prethodno nisu sjele i razmislile o svim mogućim posljedicama i mogućnošću da se nose sa istima i ne zaslužuju i ne bi ni trebale da se upuštaju u takve stvari... a što se tiče žena koje su starije od svojih partnera... i u ovom slučaju imam isto mišljenje, samo što tu postoji mala začkoljica... naime, kao što svi znamo žene puno brže sazrijevaju od muškaraca i to treba paziti, tj. treba samo paziti da muškarac bude dovoljno zreo za ženu, a sve ostalo je manje više bitno. ja lično znam jedan par gdje je žena starija od muškarca 15 godina i imaju super brak... doduše već su jako stari... u mom ulazu također postoji par u kom je žena starija od supruga 13 godina... bolje kombinacije od njih dvoje nisam odavno vidjela... imam i jednu prijateljicu koja ima poprilično puno boba ali ni dan danas se ne može zamisliti sa muškarcem koji je stariji od nje; žena jednostavno voli mlađe frajere... kako žene tako i muškarci... sigurna sam da postoji i gro muškaraca koji vole starije žene i to im nimalo ne smeta... stoga... ma volite se kad možete!!! zar treba da dopustimo da nam godine ometu našu sreću!!!
|
|
|
|