Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sa koliko godina ste se udale? 15.10.2008 21:55:42
Romali
Enna, ovo mi imamo isto godina? I još svašta drugo Stvarno čudna koincidencija!!! Ti si moje drugo jaaaaaaaaa . Daj stavi koju sliku da te vidim. Ličimo li?
RE: Sa koliko godina ste se udale? 16.10.2008 12:13:14
Pankica
Hvala ti draga moja Romali na divnim rijecima ...Kada sam htjela napisati kad sam se udala, na trenutak sam pomislila da li da preskocim tu temu, sta ce moje forumasice reci na moju ukratko recenu zivotnu pricu, ali sam naravno odlucila biti iskrena. Da sam mogla birati svoju sudbinu, sigurno bih preskocila taj dio rastave, ali ipak je nesto lijepo ostalo od tog prvog braka, a to je moj sin, vec sam ga na nekoj temi spominjala. On je ostao sa mnom, a najvaznije mi je da se on i moj sadasnji suprug dobro slazu. A tek kolika je ljubav izmedju mog velikog i mog malog sina, ne mogu vam opisati. Ipak su rasli u istom trbuhu i ista ih je majka rodila...
RE: Sa koliko godina ste se udale? 16.10.2008 12:48:38
aldi
Udala se sa 25... Pankice nije važno šta je bilo, važno je da si sada sretna!
Druga beba nam dolazi 11.08.2011 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Naše zlato došlo 27.01.2009. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost
RE: Sa koliko godina ste se udale? 16.10.2008 12:54:41
majki
udala sam se sa 24 godine i smijala se kad mi je tata rekao šta žuriš, možeš se i sa trideset udati. Tad mi je bilo smješno a sad mislim da je bio 100% upravu, muž bi vjerovatno bio isti ali bi ja malo više proživjela.
RE: Sa koliko godina ste se udale? 16.10.2008 17:13:55
andji
tačno 21,mlada to potpisujem,mlado,ludo,naivno,neiskusno,mislila ljubav je sve što treba,a sad kad pogledam ovim mudrijim očima opet dobro sam upecala,imala sam sreće