Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 23:16:16
leona81
IZVORNA PORUKA: Lady26
Men se cini mi smo ugrabile posljednji voz Ovo danas niko ni s kim, nit se udaju, niti momka imaju....ne znam...samo izlasci, ludovanja... Nisam ljubomorna majke mi
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 23:20:39
leona81
ja ne peglam nista svoje jer je vecinom sve kao kod teacher. kosulje rijetko nosim, mozda u mjesec dana 2 stvari popeglam svoje. od malene bas eto ako se nesto mora peglati tipa haljinice, i od mm apsolutno sve nazalost zbog posla. i posteljine koje se moraju peglati, u zadnje vrijeme uzimam samo one koje ne moram ako mi se nakupi nevidjena hrpa zovnem jednu divnu tetu koja pere prozore jer meni ne pada napamet da to radim, ocisti sve pa i popegla...nasi prozori su prljavi bez obzira na pranje, ne znam ima li ih smisla prati uopste, najprometnija ulica u sarajevu to je sve crno za 2 dana. uzas.
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 23:22:19
leona81
najsmjesnije mi je sto moja svekrva sve pegla, ama bas sve, i gace cak i farmerke ma sve....ja nisam mogla to da vjerujem. i moja mama pegla vecinu stvari? nidje veze. kazem ja sta je vama ne peglajte bezveze moje stvari ja to nikad ne peglam, ma hajde neka sta fali? pa gubitak je vremena?
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 23:26:45
veeseelaa
kod mene mama sve pegla, brat takodje, muž takodje jedino ja izbjegavam maximalno pitanje koja treba postaviti prije udaje je definitvno oko peglanja mm mi je stalno govorio da on voli peglati i prati veš svoj al ko bi se peglanja dosjetio u ranim dvadesetim zato je bolje kasnije se udati, svega se dosjetiš za pitati
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 23:29:34
veeseelaa
i svidja mi se ovaj trend zajedničkog života prije braka, da se lijepo vidi ferceral to il ne, bolje nego da se pare troše na svadbu a kasnije na razvod
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 23:37:32
leona81
mm isto pegla ali posto radi non stop vise peglam ja...isto tako i cisti, i sto se toga tice hvala Bogu da je takav. dugo je zivio sam pa je naucio sve. zna i kuhati:) takodjer zna super s autima, kompjuterima i popravlja stvari po kuci skroz ok. ako je neki veci belaj zovemo majstora ali ove sitne stvari super odradi...
RE: Sa koliko godina ste se udale? 20.9.2011 23:40:38
mamine oci
bila jedna emisija ima da se iznajmi zena ili muz ako ste neudate iznajmite muza da<radi poravke u kuci a zene ciste, peglaju, eto nemora se vise ni zenit ni udavat sve se moze kupit,ali ljubav ne mani te se pegle ima jos zanimljivih kucnih aparata
RE: Sa koliko godina ste se udale? 21.9.2011 0:47:52
iv@ncica
ko se vidio udavat pa da sto propustim u zivotu , ja se ozenila Hb sve imamaam niti sam pozurula niti zakasnila..sve ima svoje prednosti i mane ;))) a nijednoj nije sudoper ni pegla pobjegla pa da ne znam sta je u zivotu
< Poruku je uredio iv@ncica -- 21.9.2011 0:48:53 >
RE: Sa koliko godina ste se udale? 21.9.2011 2:58:11
Galicia
Meni 32, njemu 33. Nisam udata, nije ozenjen. Zivimo skupa par godina i lijepo nam je. Veceras me zove na posao da mi kaze: "draga, sudje oprano, kuhinja se blista, kupatilo se cakli, dodji kuci, istusiraj se, veceras je tvoja serija na tv, uzivaj i odmori se.". Ma molim vas, meni brak jos ni na mapi. Milion puta smo jedno drugom odradili obaveze, da bi onaj drugi mogao da uziva sam ili sa rajom. Uzivamo maximalno jedno u drugom. Ne bih ga mjenjala ni za sta. A isto tako znam, da nam list papira nista ne znaci.
RE: Sa koliko godina ste se udale? 21.9.2011 6:32:10
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Galicia
Meni 32, njemu 33. Nisam udata, nije ozenjen. Zivimo skupa par godina i lijepo nam je. Veceras me zove na posao da mi kaze: "draga, sudje oprano, kuhinja se blista, kupatilo se cakli, dodji kuci, istusiraj se, veceras je tvoja serija na tv, uzivaj i odmori se.". Ma molim vas, meni brak jos ni na mapi. Milion puta smo jedno drugom odradili obaveze, da bi onaj drugi mogao da uziva sam ili sa rajom. Uzivamo maximalno jedno u drugom. Ne bih ga mjenjala ni za sta. A isto tako znam, da nam list papira nista ne znaci.
nemoj pretjerati u zajednickom zivotu, znas da je nakon par godina bracna zajednica izjednacena s vanbracnom....eto ti onda "belaja"
RE: Sa koliko godina ste se udale? 2.12.2014 1:59:22
irenaSA
26
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
RE: Sa koliko godina ste se udale? 2.12.2014 10:03:18
anitaa
34, s tim da smo bili zajedno nekih 6 godina.., ja odem u B. Luku na seminar i jednostavno osjetim želju za nekim korakom više, smješno je reći, ali ono da budemo obitelj, da imamo dijete, mada smo već više od godinu tad živjeli skupa...tadašnji momak, današnji mm zove, samo što ne plače, nedostajem mu (mada smo se i prije odvajali zbog mog ili njegovog posla, ali eto zvijezde se poklopile)...kad sam se vratila zaprosio me je i sve se zakotreljalo, vjenčanje, beba...sad bi opet nekad trebala u B. Luku, pa me prijateljica zeza šta će ovaj put donijeti, aludirajući na novu bebu, a ja u šali : možda mm zovne i kaže -razvod...