milenium -> RE: Sta vasa djeca jedu a sta ne jedu? (23.8.2013 23:50:19)
|
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: milenium nisam našla sličniju temu pa sam na ovoj.moje djete NIŠTA korisno i zdravo ne jede.nije da ima slab apetit,ali ima određena hrana koju hoće a određena koju neće.ta što hoće to su( salama, kolači-ne svaki nego određene vrste,hrenovke,slatkiše baš i ne jede osim smokija).A ne jede ni grag-samo vodu iz graha,vodu iz mahuna,ne jede grašak,ni jede zelje,ne jede krompir,ne jede jogurt,ne jede makarone,ne jede rižot,sir isto ne jede[sm=smiley13.gif]iz juhe samo vodu pojede-vadi mrkvu i rezance[sm=zmeden.gif].jedino doručak pojede jer je uvijek nešto ala keks i mlijeko,pahuljice(al samo one čokoladne),krem,salama itd.u biti ne jede ništa za ručak[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Kod mojih je slicna situacija, posebno mi je tesko s Hanom, ona bas nista ne voli. ova situacija već prelazi u zdravstveni problem,jer vidim da ima problema sa stolicom[sm=smiley13.gif],ne jede čak ni čokolino,ni jaja,nikakvu salatu-paradajz i to,neće čak ni pizzu[sm=zmeden.gif],neće ni pite. Bi li trebala možda uzeti u ljekarnoj neke vitamine kao zamjenu za svu hranu koju ne jede ili?[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|