[Obrisana poruka] (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (22.10.2012 13:44:48)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Hanady RR -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 13:48:59)

a ne ne ne bih štopla...
išla bih s anjim kao moralna podrška kod šnajderice kad mora reći ''pukle su mi hlače na dupetu''[sm=jezicek.gif]

joj zamišljam svoga supruga[sm=jezicek.gif]
on bi ih bacio d azauvijek satre dokaze da njegova guza više nije svaršena i zahtjeva broj veći[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (22.10.2012 13:50:52)

chuci -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 14:00:15)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja se ne bi udala za nekoga za koga ću u braku reći kao ti ''poznavajući svog muža mislim da me prevario''

a ko je to rekao?
jaaa?
ja sam rekla da se sigurno ne bi samozadovoljavao jer poznajem ga i znam da nije sklon tome
nije sklon ni prevari[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image], no ni jedno ni drugo ne treba isključiti [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

svi misle da su im muževi aman zaman,

pa zna se šta je zgodan i poželjan muškarac, samo trebamo malo biti realne, a sve znamo koliko ih neko zamjećuje il ne

inače većina žena misli da je muškarac ne vara i da je samo njen i bla bla bla a veliki broj muškaraca vara.... e sad ko od nas ima takvog partnera prokljuviće sam il neće [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
glupost je misliti moj ne bi nikako, moj je svetac itd, ni za sebe se više ne mogu zakleti [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ne veeseelaa ne ti nego anonimna to napisa prije 2-3 stranice. baš ovako, meni to čudno, da unaprijed zna da je eto on takav da je to u pitanju.

ja za svog muškarca sada znam da je samo moj [sm=smiley36.gif] i ostaće dok je pri ovoj pameti.
a ne daj Bože iskušenja koje ne možemo podnijeti.
ne gledamo svi isto na ovaj svijet.

Hanady RR -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 14:03:31)

IZVORNA PORUKA: buba29

bolje ustopati nego druge kupovati,bacati se u trosak [sm=jezicek.gif]

oo vjeruj mi da to doživim...
trošak koliko god je premalen za tu facu i njegov osjećaj...
d aga poznaješ kao ja znala bi o čemu pričam...

oooo da mu hoće šta pući jer je rpomjenio konfekcijski broj...il da mora popustiti rupu na kaišu...
platila bih za to[sm=jezicek.gif]

chuci -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 14:03:36)

ja bi jedva dočekala da se mom kakve poderu da mu kupim druge. on je od onih tipova što im je dosta jedno odijelo, jedne crne, jedne sive pantole i jedne bež za ljeto [sm=smiley36.gif] i farmerke za svaki dan

kaže šta će mu dvoje crne pantole, kad su crne prljave obući će sive

chuci -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 14:05:41)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: buba29

bolje ustopati nego druge kupovati,bacati se u trosak [sm=jezicek.gif]

oo vjeruj mi da to doživim...
trošak koliko god je premalen za tu facu i njegov osjećaj...
d aga poznaješ kao ja znala bi o čemu pričam...

oooo da mu hoće šta pući jer je rpomjenio konfekcijski broj...il da mora popustiti rupu na kaišu...
platila bih za to[sm=jezicek.gif]

imam ja ovakve u familiji. otac i tri kćerke. da vola pojedu ostali bi mršavi.
ljudi pojedu tepsiju baklave za par dana eto onako im žena napravi. a žena je od naše loze pa ona ne jede s njima [sm=smiley36.gif] inače bi bila [sm=sloncek.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (22.10.2012 14:06:42)

Galicia -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 14:28:33)

Anonimna, lizni tu flekicu pa nam reci jel stvarno drkotina. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (22.10.2012 14:35:00)

Daliyah92 -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 14:36:26)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

a kakve veze ima sperma na gacama s prevarom???
ko vara ne ostavlja tragove ...pogotovo ne po gacaama...

nisam upratila svu tvoju pricu anonimna ali mozda je covjek imao erotski san ...pa svrsio u snu...

Sjetila sam se zene koja je govorila da se njen muz vracao kasno kuci i "uvijek etiketa (na potkosulji) maše". Doduse, njega nije ni bilo briga hoce li ona skontati. A moze se lahko desiti da zaboravi ukloniti sve tragove.

A ovo drugo se slazem s tobom Visnja

Galicia -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 14:41:47)

Anonimna, samo opusteno.
I da te vara, sta mozes tu promjeniti? Nista. Steta je vec uradjena, nazalost.

Ali ja mislim da nije u varanju problem, nego covjeku cuna radi zdravo i pravo. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 16:39:09)

Chuci mozda sam se pogresno izrazila,mislila sam na to da ga poznajem kad nesto krije,a sad nesto krije samo ne znam jel gledo i drko il je sta povalio...
Veseeela ne bih ni ja histerisala itd al da mi dovede neku tamo lijevu ne daj boze u krevet dje i moje dijete zna lec kazem ti ni vojska ni policija ih ne bi spasila i posle bi ih upakovala i hajte oboje u coravu stranu,jer zivim u ubedjenju da moggu mnogo bolje i da zasluzujem bolje...
Da jos jednom naglasim da su mi ove sumnje nesto novo u odnosu sa muzem do prije dva dana sam ga smela i u harem poslat bez imalo brige,a ako je sad mislio samo na svoju guzicu a ne na zlatno dijete koje ima i mene onda se prebacujem na temu razvod braka [sm=smiley1.gif]
Galicija ako je uradio sebi je uradio on puno sta moze da izgubi ja nista,al to cemo tek razjasnit sta je bilo i kako,a da lizem ne mogu je vala ni suhu ni sirovu a jos kako se jezim na Svabice ma jok [sm=smiley36.gif]
Bubo bubice takve savete dajete da pocnem da se pitam pa sto boze ja nemam tako savrsen zivot ko ove moje virtuelne jaranice,deluje tako aman jarabi niko kao vi zato sam tako i rekla.

Galicia -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 16:50:53)

A zasto ga ne pitas direktno?

Visnja RR -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 16:57:41)

ja mislim da je anonimna napravila nepotrebnu frku samoj sebi...mozda se covjeku prosuo sampon po vesu u torbi [sm=smiley1.gif]

A ti poslusaj Galiciju i direktno ga pitaj... pa nam javi odgovor... mogu se kladiti da je neka glupost... [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 16:57:42)

Nakostrijesila sam mu se svakog casa ce stic sposla i da porazgovaramo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] pa cu vam ispricat [sm=smiley36.gif] moje intimne stvari vama,forumskoj masi.... Malo OT jel ti zivis u NRW il sam te pobrkala snekim [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 16:59:53)

Visnja [sm=smiley31.gif] nadam se i ja jer ne bih voljela da je tako nepromisljeno postupio da svoju porodicu razori za dvije noci ne uzivanja jer on ima sve uzitke samnom nego eto sigurno kao i svi drugi malo da promijeni...Videcemo,nocas ce biti objavljeni rezultati izbora [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

muaaa -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 17:01:38)

Ja citav dan razmisljam i mislim da je sjeo na nesto ili mu se prosulo nesto po vesu.Nije glup da donosi kuci gace s i vidljivivim tragovima grijeha[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 17:04:49)

To me i najvise boli zar nije mogo zbog mene,majke svoga djeteta da ih malo pod vodu stavi onako da sapere ne znam drage moje hairli bilo sta god da je cuce se [sm=jezicek.gif]

Visnja RR -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 17:06:00)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Visnja [sm=smiley31.gif] nadam se i ja jer ne bih voljela da je tako nepromisljeno postupio da svoju porodicu razori za dvije noci ne uzivanja jer on ima sve uzitke samnom nego eto sigurno kao i svi drugi malo da promijeni...Videcemo,nocas ce biti objavljeni rezultati izbora [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ako te ne bude veceras na RR onda ispastas za svoje grijehove [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 17:09:36)

u red room[sm=smiley36.gif]...ima g**a da zaplati[sm=smiley36.gif]

Malo prisjecanja na Kristijana i Anu, ne zamjeri[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 17:11:18)

Aaaa to ce on prvo pokusat on misli mi zene kad nam se poklone ruze(volim crvene strasno) i padne dobar sex sve je opet u redu,al nocas ne dam za dzabe [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Galicia -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 17:13:46)

Aaaa to ce on prvo pokusat on misli mi zene kad nam se poklone ruze(volim crvene strasno) i padne dobar sex sve je opet u redu,al nocas ne dam za dzabe [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

To ti je velika greska.
Ja bi ga izhebala da mu vise ni jedna ne padne na pamet. A tokom akcije izvlaci iz njega sve o mrljici na gacicama. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Visnja RR -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 17:25:04)

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

u red room[sm=smiley36.gif]...ima g**a da zaplati[sm=smiley36.gif]

Malo prisjecanja na Kristijana i Anu, ne zamjeri[sm=smiley1.gif]

kad je Kristijan u pitanu sve ti je oprosteno "dobra djevojcice" [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 18:21:13)

Visnja ja ne smijem da citam to bojim se da cu od dobre devojcice postat opasna preljubnica [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Evo razgovor obavljen sve je receno,njemu milo sto sam ljubomorna jos kaze pase mi i smije se kaze nista nije bilo,i dodjose mu roditelji na kafu da vidite sto dobi polet,ja da uzmem dijete da presvucem,on ne da kao bjezi pusti,da je nahranim bezi nece,itd.
I posto njemu imponuje sad cu ja malo drugacije pa da vidimo ko ce deblji kraj da izvuce. A da mi je krivo krivo mi je,da mi je mrzak odjednom jeste,strah me i da izgovorim kako ce se zavrsit eto drage moje,hajmo sad ove pojedine pljuvanje sto nisam pogrijesila.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>