|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sehuri/Iftari
1.8.2012 0:43:56   
veeseelaa
ja sam opet impresionirana brojem postačica, svaka čast

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 976
1.8.2012 0:45:11   
reallove

IZVORNA PORUKA: mama75

Spavate li vi do sehura ikako? Mi ne. Zato sam ujutro kriza. Vidim vi svasta i za sehur pravite, ja nemam taj obicaj, nego ako je sta ostalo od iftara, sendvic neki i tako. Vrijedne ste svaka vam cast!

Ja ostanem budna do sehura,jedem,klanjam i na spavanje..Nemam ni ja obicaj spremati nesto za sehur,pojedem sendvic,bananu ili tako nestouser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 977
1.8.2012 0:46:57   
canim
Mi danas bili na iftaru, bas nam lijepo bilo, vidjeli draga lica, ispricali se i tako.

Evo sad jedem kestane sekeri, joj zene meni ne gine tema mrsajmo zajedno poslije ramazana user posted image samo se nadam da necu otici previse u plus user posted image ovo slatko ce me dotuci.

Sto se sehura tice ni ja nista posebno ne pravim, podgrijem ono sto je ostalo od iftara, ili eventualno jaja ili nesto slicno napravim i to je to.

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 978
1.8.2012 0:51:58   
reallove
Canim,ja sam "sletila" na 62 kg,evo maloprije izbacila odjecu iz ormara,sve mi velikouser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 979
1.8.2012 0:56:14   
canim

IZVORNA PORUKA: reallove

Canim,ja sam "sletila" na 62 kg,evo maloprije izbacila odjecu iz ormara,sve mi velikouser posted image

user posted image samo se ti igraj, hoces da se razbolis, jedi bona, nece ti nista biti, ugledaj se na mene user posted image sad si ko ja s kilazom, samo sto ja ne smijem na vagu a garant sam dobila 1 kg user posted image a i ja samo garderobu odlazem, sve mi slampavo.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 980
1.8.2012 0:58:36   
Honey3
kod mene veceras bile pizze za iftar,pitala djecu sta zele:pitu,pizzu ili pohoavni patlidzan,i oni naravno izabrali pizzeuser posted image
a kilaza kod mene jos uvijek ista,dobro je samo neka ne ide u plususer posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 981
1.8.2012 1:00:36   
Honey3

Spavate li vi do sehura ikako? Mi ne. Zato sam ujutro kriza. Vidim vi svasta i za sehur pravite, ja nemam taj obicaj, nego ako je sta ostalo od iftara, sendvic neki i tako. Vrijedne ste svaka vam cast!

ja nekad spavam,nekad ne,a za sehur ostaci od iftara,topa i mazalice,nema maksuzije...

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 982
1.8.2012 1:05:12   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

user posted image samo se ti igraj, hoces da se razbolis, jedi bona, nece ti nista biti, ugledaj se na mene user posted image sad si ko ja s kilazom, samo sto ja ne smijem na vagu a garant sam dobila 1 kg user posted image a i ja samo garderobu odlazem, sve mi slampavo.

stigla sam teuser posted image ..ma jedem mila,koliko mogu,vruce puno,pa samo vodu pijem

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 983
1.8.2012 1:23:13   
canim
Kako si krenula stici ces ti i onu Azra i Adi s 55 kg user posted image samo nam se nemoj zaliti da nema tvog broja u prodavnicama i da ti je sve veliko user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 984
1.8.2012 1:23:33   
Medić*
Mama75 mi takodjer ne spavamo do sehura iako ujutru rano idemo na posao. Ali hajde svakako nam je ramazan jednom u godini user posted image a i fino odspavamo preko dana jednu turu svi zajedno. Za sehur inace ono sto nam ostane od iftara, jedino u situaciji kada smo u gostima pa ne pravimo iftar, onda za sehur nesto pravimo, ali rijetki su ti slucajevi. Inace nismo mahandzije moze bilo sta ali se kahva mora vruca piti user posted image

Sto se tice vage, stoji i ne pomjera, halal joj bilo user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 985
1.8.2012 1:40:04   
Hanady RR
Šta mislite spavam li ja do sehurauser posted image user posted image
meni Ramazan taman dođe fino d ame niko ne pita ''a bogati što ti tako malo spavaš'' dosadilo mi objašnjavatuser posted image
eh muž kaže može toplo mlijeko...al uz njega daj šta konkretno...user posted image
konkretno ću mu sad napraviti malo jaču topuuser posted image i nek sa somunima umače...
a ostala dva komada piletine sa trapistom i purećom pa nek i to založi...

user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 986
1.8.2012 1:43:57   
Medić*
I dosta mu je vala user posted image Neka jos mao zasladi na kraju i elham user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 987
1.8.2012 1:45:22   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: medic slatki

I dosta mu je vala user posted image Neka jos mao zasladi na kraju i elham user posted image

e zasladit će ...ostatcima kreme do reform torte...ono oblizat šerpuuser posted image ...pošto je sav ledeni vjetar pomazijo user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 988
1.8.2012 2:15:20   
madam x
Vi vidim ili mršate ili ste ostale iste, ja sam se izgleda udebljala.

Ni ja za sehur ne spremam ništa maksuz.

Neposredna veza do poruke: 989
1.8.2012 2:35:41   
Alma_27

ja nisam spavala samo kad je zemljotres bio user posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 990
1.8.2012 2:38:15   
umahmed

Ja ostanem budna do sehura,jedem,klanjam i na spavanje..Nemam ni ja obicaj spremati nesto za sehur,pojedem sendvic,bananu ili tako nestouser posted image

Ista Sam.kratko je do sehur a a nekako tek oko12h do demo sebi pa Nestor pojedemo.
Ni ja me kuham mists posebno za sehur.zadnjih par Dana jedemo slatkog kajmak sa pekoe zoom od hurmiuser posted image sa podgrijanim somunima.
Sutra opet u goste a za to u petak imam zenski sjelouser posted image

moje najvece bogatstvo:
F.02.08.2003.
H.25.12.2006
A.10.11.2010.
.....

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 991
1.8.2012 2:43:04   
Hanady RR
ja vala mogu i samo vode sehurat...
na sehuru i ne jedem puno...al u mene čojek...gluho bilo...em samo jede nešta of iftara do sehura i samo pita ...šta mi je za sehuruser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu umahmed)
Neposredna veza do poruke: 992
1.8.2012 3:35:21   
Hanka
Hanady, oni svi jedu i stomak zapuste, a prate liniju kod zene i da li je dobila koji gram :) :). Kod mene isto, muzu pravim sehur, a ja pojedem pahuljice ili zdjelu lubenice.

Neposredna veza do poruke: 993
1.8.2012 10:04:56   
Super Beba
Ja večeras odoh sa dragom prijateljicom na iftar...MM se isto snašao sa malim - odoše kod tetke na iftar :) Ovo mi je 1. ovoramazanski iftar u restoranu :) I jedva čekam iftar u nedjelju - odosmo na Bjelašnicu user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Hanka)
Neposredna veza do poruke: 994
1.8.2012 11:25:02   
mamine oci
kod mene veceras za iftar,supa, cufte u besamel sosu, prilog pire.bice i salata somuni od mene dosta user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 995
1.8.2012 11:49:40   
Hannan
Ni mi nit spavamo , nit kuhamo :):)

Ja neki dan napisa meni za nase vecerasnje goste, samo cemo haman dodati i Iskender.Odoh sad nastaviti Begovu , kolaci su gotovi, za jucer sam imala jednu naudzbu torte, i poslije npravim 2 tepsije cokoladnog cuda, i 2 kajmacnice, i lijepo mi sinoc dodje muka na slatko.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 996
1.8.2012 11:51:04   
damma
hanan a kako ti pravis kajmacnicu?
joj i ja sam luda za slatkom user posted image

2004.
2008.

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 997
1.8.2012 12:06:29   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

Kako si krenula stici ces ti i onu Azra i Adi s 55 kg user posted image samo nam se nemoj zaliti da nema tvog broja u prodavnicama i da ti je sve veliko user posted image

user posted image user posted image

Ne brini mila,necuuser posted image Jedino se sad zalim,nemam nista u ormaru,moram u kupovinuuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 998
1.8.2012 12:11:55   
Lejla Ka
Ja jutros za sehur pojela 5 hurmi, dva kolačića sa kikiriki puterom i čašu vode. I prvo jutro mi nije bilo muka nakon ustajanja. Prokleti moj poguzluk!

Možete li vi jesti za sehur?

Kod mene i za iftar želudac slabo može primit, a oči trpaju to je čudo jedno user posted image u stalnoj su svađi user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 999
1.8.2012 12:17:46   
damma
Ja za sehur nista slano ne jedem, ne mogu. popijem kafu, pojedem nesto slatko, kolac.
A sinoc sam se prejela na iftaru, bili kod zaove, a bilo je
meso razno s rostilja,
patlidzani sa zara,
paprike s krompirom ,
sirnica,
baklava ( nje sam dosta pojela, bas je bila dobra),
kafa voce..
Inace se ne prejedam, al kako nisam znala sta je spremljeno, sve iznenada, pa sam navalila..

2004.
2008.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *