Amyra
|
Pozdrav forumasice , Eh ovako , moja kad je napunila mjesec dana pojavile su joj se crvene tackice na desnom obrascicu , kad smo bili na pregledu kod pedijatrice , rekla je da je to sasvim normalno , da se koza cisti . bla bla ... standardna njihova prica, kroz par dana te crvene tackice su se prosirile i na lijevi obrascic... i tako iz dana u dan se pojavi pa se povuce ... medjutim kad sam ugledala da se prosirilo i na celo, vratic i iza uha , spremila sam curicu i otisla odmah kod pedijatra , receno mi opet ista stvar, kao bebe bljuckaju bebe ovo rade bebe ono rade ... kao ne treba je prati kamilicom nit stavljat bademovu, omeksivac izbacit, samo pamuk oblaciti ( sto i radim ) medjutim maloj nista nije biilo bolje... pa sam kupila neku kremicu bübchen... jako joj se zacrveni na par minuta ... upije krema ... medjutim opet nista ... izgleda da je ne svrbi jer se ne cese, navecer se stvar smiri ,. medjutim tokom dana dijete isto ko da je upalo u zaru. samo po obrascicima i iza vrata ima te crvene tackice , a na celu su ko sitne bubuljice ...isto hrapavi neki papir. i citam nesto po forumima , naletim na nekog dermatologa u sokolovic koloniji, na forumu pisali o njemu vele pravo dobar dermatolog treba mu dici spomenik i uputim se ja sa malom fino kod tog dr. ciko star ko grcka (al eto kazu, sto stariji to bolji ima valjda iskustva) pogledao je i veli meni covjek ovako : mala ima neku djeciju bolest , koju NEMAM POJMA ... sto puta sam ga pitala ... kako se zove ta bolest , samo sam dobila odg. djecija bolest -.- , pitam ga jel moguce da se bebina koza cisti, kaze nije, jel moguce da je od vrucine ,jer nam je jako vruce u stanu, on meni opet nije ... i ja i dalje ne znam koja je to djecija bolest. rekao mi je da ako se ne povuce, samo ode do godine dana -.- , valja se onda jos borit sa tim :-( dobila sam neku kremicu CORTICIN , da je mazem 7 dana, znal iko ista :( .... i moj savjet ... odmah otidjite dermatologu :-S ... nemojte nista na svoju ruku , ja sam tako na pocetku mazala i slusala okolo, od vrucine , od ovog od onog, mozda da sam otisla na vrijeme , mozda se ne bi izasula ovoliko.... unaprijedd hvalaa ako neko nesto znaaa :-) lp
< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 21.3.2012 23:56:00 >